Jiří Adamíra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Adamíra

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dobrovice
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Adamíra - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.4.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Adamíra 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Adamíra
datum narození 2.4.1926
(herec, instagram)

Jiří Adamíra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Jiří Adamíra, herec
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(1997) - Úsměvy
(1993) - Kadeř královny Bereniké
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Maigretův první případ
(1990) - Antonín Dvořák
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Maryša (divadelní záznam)
(1989) - Morové povětří
(1989) - Mata Hari
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Proměny českých měst
(1988) - Lék pod kůži
(1988) - Hanussen
(1987) - V kleštích
(1987) - Španělé v Praze
(1986) - Žena z Korinta
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Dotyk zla
(1985) - Veronika
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Matyáš Bernard Braun
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Listy, květiny, věnce
(1984) - Komediant
(1984) - Hra v oblacích
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Větrná setba
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Panáček Paneláček (TV seriál)
(1983) - Oblouk světla
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čtverec mizení
(1982) - Červánková královna
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Dvacet tisíc mil pod mořem
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Půl slunce půl stín
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Kořist
(1979) - Kaliba
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Bratři Kipové
(1979) - Božská Ema
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1977) - Plechová muzika
(1977) - Chodec pražským stoletím
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu (divadelní záznam)
(1977) - Buben
(1977) - Advokátka
(1976) - Pražské konfrontace
(1976) - Petřička
(1976) - Bílá růže
(1975) - Konfrontace
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Příběhy Odysseovy
(1974) - Nádraží
(1974) - Egyptologové
(1974) - Doňa Perfecta
(1974) - Companiero
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Slunce
(1973) - Sinfonietta
(1973) - Okno ještě svítí
(1973) - Muž, který chtěl být bohem
(1973) - Hra, kterou nikdo nepískal
(1973) - Horolezci
(1972) - Triptych
(1972) - Podezření
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - První radosti
(1971) - Lepší pán
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1970) - Svítí slunce?
(1970) - Člověk neumírá žízní
(1970) - Romanetto
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Případ Mauricius
(1970) - Mata Hari
(1970) - Kruh světla
(1970) - Kostnice
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Směšný pán
(1969) - Hvězda
(1969) - Aksál
(1968) - Kardinál Zabarella
(1967) - Waterloo
(1967) - Studie jednoho strachu
(1967) - Po francouzsku
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - Hra bez pravidel
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Mlha
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Někoho jsem zastřelil
(1966) - Ministerstvo strachu
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Bloudění
(1964) - ...a pátý jezdec je Strach
(1963) - Ohnisko nenávisti
(1963) - Marianna Pinedová
(1961) - Muži pro Petronelu
(1952) - Zítra se bude tančit všude
(1950) - Vítězná křídla
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
(1948) - Postel o 5 HP aneb Probuzení na ulici

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.4.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Adamíra 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Adamíra - herec

se narodil 2.4.1926 ve městě Dobrovice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Adamíra

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Jiří Adamíra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
11°59’
 
LunaLuna:
Štír
29°55’
 
MerkurMerkur:
Beran
7°54’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
26°52’
 
MarsMars:
Vodnář
7°26’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
19°20’
 
SaturnSaturn:
Štír
25°27’
R
UranUran:
Ryby
26°22’
 
NeptunNeptun:
Lev
22°14’
R
PlutoPluto:
Rak
12°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°27’
R
Černá LunaLilith:
Lev
22°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°53’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »