Jiří Dohnal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Dohnal

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Holoubkov
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Dohnal - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.1.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Dohnal 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Dohnal
datum narození 12.1.1905
(herec, instagram)

Jiří Dohnal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1982) - Šílený kankán
(1981) - Konečná stanice
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Rudý primátor
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1974) - Dlouhá cesta
(1973) - Muž, který chtěl být bohem
(1972) - Krysy
(1971) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1968) - Jak chodí babičky spát
(1966) - Poprask na laguně (divadelní záznam)
(1966) - Dva tygři
(1964) - Darounická poudačka
(1962) - Jejich den
(1961) - Kohout plaší smrt
(1959) - Spálená křídla (divadelní záznam)
(1958) - Žižkovská romance
(1957) - Slavík
(1957) - Růže v Arktidě
(1957) - Jediná noc
(1956) - Nezlob, Kristino
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Psohlavci
(1954) - Severní přístav
(1953) - Výstraha
(1953) - Vojnarka
(1953) - Nejšťastnější člověk na světě
(1952) - Únos
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Posel úsvitu
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - Případ Z-8
(1948) - O ševci Matoušovi
(1948) - Léto
(1947) - Nikola Šuhaj
(1946) - Přísaha
(1946) - Lavina
(1945) - Z růže kvítek
(1944) - Skalní plemeno
(1944) - Děvčica z Beskyd
(1942) - Karel a já
(1942) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(1941) - Tetička
(1941) - Advokát chudých
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Dceruška k pohledání
(1940) - Babička
(1940) - Artur a Leontýna
(1939) - V pokušení
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Dvojí život
(1938) - Jak roste Praha
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Panenka
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Ideál septimy
(1937) - Pozdrav filmařů krajanům do USA
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1936) - Uličnice
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Lojzička
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - První políbení
(1933) - U svatého Antoníčka

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.1.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Dohnal 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Dohnal - herec

se narodil 12.1.1905 ve městě Holoubkov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Dohnal

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Jiří Dohnal
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
21°38’
 
LunaLuna:
Beran
7°07’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°57’
 
VenušeVenuše:
Ryby
5°40’
 
MarsMars:
Váhy
29°20’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°32’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°47’
 
UranUran:
Kozoroh
1°21’
 
NeptunNeptun:
Rak
6°22’
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°51’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
29°01’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°57’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »