Jiří Dvořák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Dvořák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Jiří Dvořák - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1967 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Dvořák 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Dvořák
datum narození v roce *1967
(herec, instagram)

Jiří Dvořák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Poslední z Aporveru
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Strašidla
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Madame (TV seriál)
(2016) - Krev démona (TV seriál)
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Zlatý oříšek 2015
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2014) - Princezna a písař
(2014) - Pohádkář
(2014) - Osmy
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Roznese tě na kopytech
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Příběh kmotra
(2012) - Film o seriálu: Sanitka 2 - Návrat po 30 letech
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Praho, má lásko
(2011) - 4teens (TV seriál)
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - Vetřelci a lovci: Krutá nevěra
(2010) - Višňový sad (divadelní záznam)
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Film o filmu: Zemský ráj to napohled
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2009) - První krok (TV seriál)
(2009) - Princezna Ano
(2009) - Jménem krále
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2007) - Tři životy
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Tajemství Lesní země
(2005) - Výměna manželek
(2005) - Autosalon
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Povodeň
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Stará láska nerezaví
(2003) - Nekonečná neděle
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Ta třetí
(2001) - Pokoj bez oken
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Den, kdy nevyšlo slunce
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(2000) - Podzimní zahrada (divadelní záznam)
(1999) - Dukla - krev a mýtus 2: Agónie vítězství
(1999) - Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor
(1999) - Les (divadelní záznam)
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1998) - Sama doma
(1998) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1996) - Stínoví vojáci
(1996) - Alžběta Anglická (divadelní záznam)
(1994) - Snídaně s Novou
(1992) - Zítra to spustíme
(1992) - Vykladač snů
(1992) - Tvář za sklem
(1991) - Případ Salieri
(1991) - Pravda visí na vlásku
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1980) - Facka
Jiří Dvořák - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Dvořák 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Dvořák - herec

se narodil v roce *1967 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Dvořák

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Jiří Dvořák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
14°58’
 
LunaLuna:
Střelec
16°45’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
27°22’
 
VenušeVenuše:
Ryby
5°52’
 
MarsMars:
Váhy
27°47’
 
JupiterJupiter:
Rak
27°27’
R
SaturnSaturn:
Ryby
26°53’
 
UranUran:
Panna
23°50’
R
NeptunNeptun:
Štír
24°14’
 
PlutoPluto:
Panna
20°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°29’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°30’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°23’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »