Jiří Hálek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Hálek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1930 (?)
Země:
Věk:
89 let
Povolání:
herec

Jiří Hálek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1930 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Hálek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Hálek
datum narození v roce *1930
(herec, instagram)

Jiří Hálek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(2000) - Dřevěná Marika
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Píseň o lítosti
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Jezerní královna
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Ex offo
(1998) - Čerte, tady straší!
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Poslední koncert
(1997) - O perlové panně
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1997) - Inzerát
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1994) - Učitel tance
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Inkarnace
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Ze života hmyzu
(1993) - Schodiště
(1993) - In flagranti
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Sousto
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Společenská hra
(1991) - Růže z Bertramky
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Domácí představení
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Divoká svině
(1989) - Čajová Julie
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Serenáda
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Tajemství čínského velblouda
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Kouzelný cedníček
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Mezek
(1985) - Kousek štěstí na 14
(1985) - Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1985) - Čardášová Julie
(1984) - Výbuch bude v pět
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - O princezně Solimánské
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - Katapult
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Hejtman z Kopníku (divadelní záznam)
(1983) - Faunovo velmi pozdní odpoledne
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Stück Himmel, Ein (TV seriál)
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - Tři v tom (divadelní záznam)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Jako zajíci
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Zabijačka
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Nebojte se na Česnečce
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Lustr
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1978) - O vysoké věži
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - O třech bratřích
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Dveře
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Město nic neví
(1975) - Holka na zabití
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Ruce
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Rodeo
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Magnolia
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Karlovarští poníci
(1970) - Hogo fogo Homolka
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Nezvaný host
(1969) - Eduard a Bůh
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Zahrada
(1968) - Spravedlnost pro Selvina
(1968) - Spalovač mrtvol
(1968) - Nejkrásnější věk
(1968) - Kulhavý ďábel
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Piknik
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Ostře sledované vlaky
(1950) - Hutě volají
(1948) - Křižovatka života

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Hálek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Hálek - herec

se narodil v roce *1930 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Hálek

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Jiří Hálek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
17°02’
 
LunaLuna:
Beran
13°27’
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°36’
R
VenušeVenuše:
Štír
3°19’
 
MarsMars:
Rak
8°01’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°25’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°15’
 
UranUran:
Beran
14°25’
R
NeptunNeptun:
Panna
3°50’
 
PlutoPluto:
Rak
20°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°34’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°15’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°46’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »