Jiří Hanzelka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Hanzelka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Štramberk
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
cestovatel, spisovatel a publicista

Jiří Hanzelka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.12.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Hanzelka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Hanzelka
datum narození 24.12.1920
(cestovatel, spisovatel a publicista, instagram)

Jiří Hanzelka - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1965) - Zlato dálného východu
(1965) - Zkuste to s bidýlky
(1965) - V zaaltajských horách
(1965) - Ulak
(1965) - Světoběžníci
(1965) - Směr západ
(1965) - Slaná hora
(1965) - Sibiřská nafta
(1965) - Půlnoční slunce
(1965) - Pamír
(1965) - Neříkej velkolepý
(1965) - Není všechno zlato světa
(1965) - Město voják
(1965) - Medvědí ledovec
(1965) - Máj klepe na dveře
(1965) - Křest mrazem
(1965) - Jenisej
(1965) - Jací jsou jaci
(1965) - Do země dálné a nejbližší
(1965) - Darváz
(1964) - Tókio největší na světě
(1964) - Řasy nejsou brvy
(1964) - Pravěk v rokli mrtvých
(1964) - Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka v Japonsku 1963 (TV seriál)
(1964) - Město dvakrát zrozené
(1964) - Lontar
(1964) - Kusamba loví v noci
(1964) - Kouzelníci z Asahi
(1964) - Kdyby všichni bozi světa
(1964) - Jezdí se vlevo, ale…
(1964) - Javanské solo
(1964) - Dravci nebo oběti
(1964) - Dobrou chuť, lidé zítřka
(1964) - Ať se stáří vydovádí
(1963) - Z bláta do louže
(1963) - Pod sopkou Merapy
(1963) - Na stezce lovců lebek
(1963) - Královské M
(1963) - Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund v Sovětském svazu (TV seriál)
(1963) - Byl Bismark v Kašmíru?
(1963) - Bohyně chce krev
(1963) - Bangka, loterie s dvojitou zárukou
(1962) - Závod století
(1962) - Vzkříšení sinhálské země
(1962) - V moci ohně a bohů
(1962) - Skoupá perla Tamilů
(1962) - S kamerou do Velkého Himalaje
(1962) - Mezi svými
(1962) - Kurdistan
(1962) - Esala perahero
(1962) - Dva póly Tirukunámalé
(1962) - Čajová dresúra na Cejloně
(1962) - Cestou za Metuzalémy
(1961) - Zná Kašmír kašmírské šátky?
(1961) - Zač je datle v Iráku
(1961) - Ve Šrínagaru straší
(1961) - Velké prádlo
(1961) - Umíte číst červíčky
(1961) - Šikára, gondola asijských Benátek
(1961) - Řeka života
(1961) - Pozdrav z Pravarsenapury
(1961) - Pod našimi okny
(1961) - Mezi nebem a zemí
(1961) - Město pod kamennou lavinou
(1961) - Kašmír: Je-li kde na světě ráj
(1961) - Jste moji starší bratři
(1961) - Jak daleko je z Cejlonu do Arizony?
(1961) - Epocha mladých ve Šrínagaru
(1961) - Čarodějové na Dalu
(1961) - Cestou hrdinů
(1960) - Sálim el Kerím
(1960) - Pozdrav z Halebu
(1960) - Pozdrav ze Středního východu
(1960) - Noria
(1960) - Návštěvou u beduínů
(1960) - Na prahu indického světadílu
(1960) - Nad zálivem Svatého Jiří
(1960) - Na arabském trhu
(1960) - Chán Šejchůn
(1960) - Haššaš
(1960) - Cedry na Libanonu
(1960) - Beit el Lachne
(1955) - Býčí zápasy
(1953) - Zrození sopky
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - V pravlasti kávy
(1953) - Lovci lebek
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1952) - Za tučňáky, lvouny a velrybami
(1952) - Ostrovy milionů ptáků
(1952) - Motocykly v Quatemale
(1952) - Lihovary v Argentině
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.12.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Hanzelka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Hanzelka - cestovatel, spisovatel a publicista

se narodil 24.12.1920 ve městě Štramberk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Hanzelka

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Jiří Hanzelka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
2°24’
 
LunaLuna:
Blíženci
17°50’
 
MerkurMerkur:
Střelec
19°19’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
14°20’
 
MarsMars:
Vodnář
20°49’
 
JupiterJupiter:
Panna
18°44’
 
SaturnSaturn:
Panna
24°41’
 
UranUran:
Ryby
2°31’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°22’
R
PlutoPluto:
Rak
7°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°24’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
17°57’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°59’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »