Jiří Holý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Holý

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ružomberok
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, malíř

Jiří Holý - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.11.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Holý 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Holý
datum narození 27.11.1922
(herec, malíř, instagram)

Jiří Holý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1994) - Řád
(1994) - Ohnivé jaro
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Váhy
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Lorenzaccio
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Tokamak
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Hodinář
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - O lesním království
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně
(1985) - Jamamba
(1985) - Boj o Moskvu
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Radosti života
(1984) - Pod maskou
(1984) - Na čí stranu
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Imilla
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Zkouška
(1983) - Tisíc mil pro tatřičku
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1983) - Písně by neměly umírat
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Šimona
(1982) - Poslední propadne peklu
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Temné slunce
(1980) - Služební cesta
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Cnostný Metod
(1978) - Tatry v údolí smrti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Svatební košile
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Malér
(1977) - Advokátka
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Konfrontace
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Sokolovo
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Větrné moře
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hroch
(1973) - Družina černého pera
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Divoká planeta
(1972) - Ukradená bitva
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Miláček
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Hráč
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Lekce
(1971) - Konfrontace
(1971) - Černý vlk
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - Drama na lovu
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Spravedlnost pro Selvina
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Vreckári
(1967) - Soudničky (TV seriál)
(1967) - Lucerna
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1967) - Deštník
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Měsíc s dýmkou
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1965) - Délka polibku devadesát
(1965) - Bloudění
(1964) - Zlatokopové z Arkansasu
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Gambit
(1964) - Bláznova kronika
(1964) - Atentát
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Spanilá jízda
(1963) - Skotská s ledem
(1963) - Putování Simona Mac Keevera
(1963) - Naděje
(1963) - Marianna Pinedová
(1962) - Žena pro hrdinu
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Šestý do party
(1962) - Poslední etapa
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Strop
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Božena Němcová
(1959) - Král Šumavy
(1952) - Anna proletářka
(1947) - Čtenáři a jejich svět

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.11.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Holý 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Holý - herec, malíř

se narodil 27.11.1922 ve městě Ružomberok
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Holý

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jiří Holý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
4°28’
 
LunaLuna:
Ryby
17°03’
 
MerkurMerkur:
Štír
29°16’
 
VenušeVenuše:
Střelec
0°49’
R
MarsMars:
Vodnář
19°44’
 
JupiterJupiter:
Štír
6°46’
 
SaturnSaturn:
Váhy
16°48’
 
UranUran:
Ryby
9°42’
 
NeptunNeptun:
Lev
18°10’
R
PlutoPluto:
Rak
10°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°10’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°19’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »