Jiří Hron wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Hron
(Jirí Michálek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Povolání:
herec

Jiří Hron - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.4.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Hron 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Hron
datum narození 18.4.1904
(herec, instagram)

Jiří Hron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Konečně sami
(1939) - Veselá bída
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Mořská panna
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Třetí zvonění
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Panenka
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Cikánská láska
(1938) - Bláhové děvče
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Ztratila se Bílá paní
(1937) - Vyděrač
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvčátko z venkova
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vojnarka
(1936) - Uličnice
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Švadlenka
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Píseň drožkáře
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Na tý louce zelený
(1936) - Lojzička
(1936) - Irčin románek
(1936) - Divoch
(1935) - Studentská máma
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Milan Rastislav Štefánik
(1935) - Jedna z milionu
(1934) - Život vojenský - život veselý
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Hej-rup!
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Život je pes
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Skřivánčí píseň
(1933) - Okénko
(1933) - Mámino srdce
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1932) - Vězeň na Bezdězi
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Malostranští mušketýři
(1931) - Třetí rota
(1931) - Svět bez hranic
(1931) - Skalní ševci
(1931) - On a jeho sestra
(1930) - Vendelínův očistec a ráj
(1930) - Pradlenka Jeho Jasnosti
(1930) - Opeřené stíny (francouzská verze)
(1930) - Opeřené stíny
(1930) - C. a k. polní maršálek (německá verze)
(1930) - C. a k. polní maršálek
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Neviňátka
(1929) - Horské volání S. O. S.
(1928) - Životem vedla je láska
(1928) - Známosti z ulice
(1928) - Po čem jsem vždy toužil
(1927) - Švejk v civilu
(1927) - Milenky starého kriminálníka
(1927) - Lupič
(1927) - Dům ztraceného štěstí
(1926) - Válečné tajnosti pražské
(1926) - Švejk v ruském zajetí
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara I.
(1926) - Dobrý voják Švejk
(1925) - Jedenácté přikázání
(1924) - Nemodlenec
(1924) - Lešetínský kovář
(1924) - Chyťte ho!

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.4.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Hron 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Hron - herec

se narodil 18.4.1904 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Hron

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Jiří Hron
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
28°01’
 
LunaLuna:
Býk
28°37’
 
MerkurMerkur:
Býk
17°33’
 
VenušeVenuše:
Beran
6°34’
 
MarsMars:
Býk
8°39’
 
JupiterJupiter:
Beran
11°37’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°30’
 
UranUran:
Střelec
29°52’
R
NeptunNeptun:
Rak
3°28’
 
PlutoPluto:
Blíženci
19°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°05’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°12’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°55’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »