Jiří Hrzán wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Hrzán

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tábor
Země:
Věk:
† 41 let
Úmrtí:
24.9.1980 (Příčina: Úraz)
Povolání:
herec, zpěvák, bavič

Jiří Hrzán - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.3.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Hrzán 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jiří Hrzán
datum narození 30.3.1939
(herec, zpěvák, bavič, instagram)

Jiří Hrzán - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1999) - Bylo jich pět
(1997) - Muž, který chtěl létat
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1981) - Muž, který dovedl létat
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1980) - A máte nás, holky, v hrsti
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Ring volný
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Kde šiješ, Hamlete?
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - Štipku soli
(1976) - Stříbrný jaguár (divadelní záznam)
(1976) - Půjčka
(1976) - Případ zamilovaného synovce
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tornádo
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Říkání o víle Amálce (TV seriál)
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Letní romance
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - U tří nevěst
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Maminka
(1974) - Láska malovaná
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Drahé tety a já
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Kukačky
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Svatba v terénu
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Jsem přece šofér..!
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Homolka a tobolka
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Uctivě zve Bedřich (TV seriál)
(1971) - Šance
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Moderní byt
(1971) - Klícka
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Dohazovač
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - Velká neznámá
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Kodýtkova detektivní kancelář (TV seriál)
(1970) - Hlídač
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Trapasy
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Eduard a Bůh
(1968) - Pražské noci
(1968) - Nebeští jezdci
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1966) - Hotel pro cizince
(1965) - Bloudění
(1962) - Život bez kytary
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Florián
(1960) - Žalobníci
(1960) - Valčík pro milión
(1960) - Taková ztráta krve (divadelní záznam)
(1960) - Lidé jako ty
Jiří Hrzán - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1964) Barbora Hrzánová - dcera

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.3.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Hrzán 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Hrzán - herec, zpěvák, bavič

se narodil 30.3.1939 ve městě Tábor
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Hrzán

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Jiří Hrzán
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
8°53’
 
LunaLuna:
Lev
5°16’
 
MerkurMerkur:
Beran
15°31’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
28°59’
 
MarsMars:
Kozoroh
5°03’
 
JupiterJupiter:
Ryby
20°47’
 
SaturnSaturn:
Beran
19°27’
 
UranUran:
Býk
15°38’
 
NeptunNeptun:
Panna
21°29’
R
PlutoPluto:
Rak
29°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°11’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°05’
 
CheirónCheirón:
Rak
4°23’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »