Jiří Knot wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Knot

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Jiří Knot - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Knot 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Knot
datum narození v roce *1949
(herec, instagram)

Jiří Knot - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Duch nad zlato
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2009) - Dilino a čert
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2006) - Swingtime
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Poslední vlak
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Lojzička je číslo
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Kinobazar
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2003) - Hitler: Vzestup zla
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Gulášek
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Gambit
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1999) - Neprůstřelná nevěra
(1999) - Muž s duchem
(1999) - Červený Bedrník: Královské výkupné
(1999) - Červený Bedrník (TV seriál)
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Dívka tvých snů
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1996) - Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
(1995) - Mutters Courage
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Chacun pour toi
(1992) - Kufr
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Skládačka
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Král kolonád
(1990) - Drobné něžnosti
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Video a já
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Křivda
(1987) - Fantom opery
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Pan Pickwick
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Spící princ
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Prodloužený čas
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - O statečném kováři
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1983) - Concerto Grosso (divadelní záznam)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Evžen mezi námi
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Dveře
(1980) - Cukrová bouda
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Stránky z deníku
(1976) - Den pro mou lásku

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Knot 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Knot - herec

se narodil v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Knot

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Jiří Knot
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
17°33’
 
LunaLuna:
Panna
22°01’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°44’
 
VenušeVenuše:
Býk
23°12’
 
MarsMars:
Býk
6°16’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°56’
 
SaturnSaturn:
Lev
29°21’
 
UranUran:
Blíženci
28°12’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°55’
R
PlutoPluto:
Lev
14°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°41’
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°27’
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°18’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »