Jiří Kodeš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Kodeš

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Jiří Kodeš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Kodeš 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Kodeš
datum narození v roce *1954
(herec, instagram)

Jiří Kodeš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dobrý dabing ještě žije
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2005) - Sametoví vrazi
(2005) - Rána z milosti
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Město bez dechu
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Den dobrých skutků
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Mandragora
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1994) - Poslední večeře U ptáka Noha
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (hudební videoklip)
(1993) - Zpráva pro příští století
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Zítra to spustíme
(1992) - Bylo nebylo v jednom království
(1992) - ...a odpusť jim jejich viny
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Nebe, peklo, ráj
(1990) - Začátek dlouhého podzimu
(1990) - Parta za milión
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Právo na minulosť
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Cesty ze slepých map
(1988) - Postoj
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Miliónový chlap
(1984) - Všichni mají talent
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Slaná růže
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Motiv
(1982) - Malinový koktejl
(1982) - Má láska s Jakubem
(1981) - Skleněný dům
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Dostih
(1980) - Zlatá panna
(1980) - Signum laudis
(1980) - Postřižiny
(1980) - Cukrová bouda
(1976) - Nevěsta v pytli

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Kodeš 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Kodeš - herec

se narodil v roce *1954 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Kodeš

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Jiří Kodeš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
6°21’
 
LunaLuna:
Střelec
1°00’
 
MerkurMerkur:
Ryby
13°58’
R
VenušeVenuše:
Ryby
12°46’
 
MarsMars:
Střelec
8°33’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°47’
 
SaturnSaturn:
Štír
9°17’
R
UranUran:
Rak
19°23’
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°49’
R
PlutoPluto:
Lev
23°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
21°48’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
17°46’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°50’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »