Jiří Korn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Korn

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Jiří Korn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Korn 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Korn
datum narození v roce *1949
(herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista, instagram)

Jiří Korn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Muzikál aneb Cesty ke štěstí
(2015) - Ekologický Oskar
(2015) - Václav Hybš 80 (koncert)
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - Vladimir 518: Kilovej Bůh (hudební videoklip)
(2013) - Teleautomat
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Česká hlava 2013
(2013) - Tajemství Jiřího Korna
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2012) - Carmen
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Tanečná skupina roka
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Česko Slovenská SuperStar
(2011) - Touha (divadelní záznam)
(2011) - Popelka - kouzelný muzikál na ledě
(2011) - Hranaři
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda (koncert)
(2009) - 2Bobule
(2009) - Nebe, peklo… zem
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Bathory
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2007) - Kvaska
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(2005) - Karel Gott 2005 (koncert)
(2005) - Jesus Christ Superstar (koncert)
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Báječný ženský
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2002) - Brak
(2002) - Báječná show
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Tele Tele
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - První pomoc
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Co takhle dát si Gotta
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Šoubyznys
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Kulečníková škola (TV seriál)
(1996) - To je šoubyznys
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Dneska je párty
(1996) - Vánoce s Helenou (koncert)
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1995) - Televizní taneční
(1995) - Tak neváhej a toč!
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1992) - Šance
(1991) - To znám
(1990) - Hitparáda
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Rendez-vous s Gustavem Bromem
(1988) - Miliónová Helena
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Felixír
(1987) - Pět přání
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Klip klap
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Anděl se vrací
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Pesničky na každý deň
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Hle Praha, pane Pařížane
(1980) - Haló, tady Orchestr a balet ČST
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Trhák
(1979) - Ring volný
(1979) - Večer v ráji
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Miluji Tě
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Kapelo, zahraj tu polku od podlahy
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Americké humoresky (TV seriál)
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Devět jablek pro Helenu
(1976) - Bylo jich šest
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Na konci světa
(1975) - Letní romance
(1974) - Silvestr je za dveřmi
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1972) - Kessel Buntes, Ein
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
(1970) - Televarieté
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem

Jiří Korn - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jiří Korn - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Korn 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Korn - herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

se narodil v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Korn

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Jiří Korn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°14’
 
LunaLuna:
Kozoroh
29°49’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°58’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°16’
 
MarsMars:
Býk
12°55’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°09’
 
SaturnSaturn:
Lev
29°32’
 
UranUran:
Blíženci
28°40’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°45’
R
PlutoPluto:
Lev
14°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°12’
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°27’
 
CheirónCheirón:
Střelec
6°41’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »