Jiří Macháček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Macháček

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1966 (?)
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, zpěvák

Jiří Macháček - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1966 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Macháček 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Macháček
datum narození v roce *1966
(herec, zpěvák, instagram)

Jiří Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren
(2015) - Wilsonov
(2014) - Mattoni Koktejl Festival 2014
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Film o filmu: Pohádkář
(2014) - Pohádkář
(2013) - Mattoni Koktejl festival
(2013) - Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
(2012) - Mixxxer
(2012) - Drop In - nikdy není pozdě (koncert)
(2011) - Mig 21 - Chci ti říct (hudební videoklip)
(2011) - Pokondr live
(2011) - Odcházení
(2011) - Muži v naději
(2011) - Králík Fiala (TV seriál)
(2011) - Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Ženy v pokušení
(2010) - Občanský průkaz
(2010) - Kuky se vrací
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - MIG 21 - live show (koncert)
(2008) - Film o filmu Kuky se vrací
(2008) - Die Deutschen (TV seriál)
(2008) - Anatomie gagu
(2008) - Usnula jsem
(2008) - Nestyda
(2008) - Jahodové víno
(2007) - Na vlně první republiky
(2007) - Medvídek
(2006) - Knížka do batůžku
(2006) - Český lev 2005
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Malé pohádky
(2006) - Kráska v nesnázích
(2005) - Inbox
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - Skřítek
(2004) - Mig 21 - Vlajky vlají (hudební videoklip)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Bezesné noci
(2004) - Horem pádem
(2003) - Film o filmu: Jedna ruka netleská
(2003) - Mazaný Filip
(2003) - Jedna ruka netleská
(2002) - Výlet
(2002) - Oblomov (divadelní záznam)
(2002) - Mechanika
(2001) - Chaos
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Samotáři
(2000) - Otesánek
(2000) - Hřmění divadla Sklep (divadelní záznam)
(2000) - Dračí doupě
(1999) - Wartburg movie show
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Rádio Limonádový Joe
(1999) - Film o filmu - Návrat idiota
(1999) - Praha očima...
(1999) - Návrat idiota
(1998) - Multicar Movie Show
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1998) - Mrtvej brouk
(1998) - Minulost
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
(1998) - Bibliofil
(1997) - Pumelice lesní moudrosti
(1997) - O perlové panně
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Kamenný most
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Mimochodníci
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Dobré bydlo
(1993) - Televizní mikroscéna

Jiří Macháček - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Macháček 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Macháček - herec, zpěvák

se narodil v roce *1966 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Macháček

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Jiří Macháček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
13°57’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°40’
 
MerkurMerkur:
Lev
8°45’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
11°50’
 
MarsMars:
Blíženci
26°51’
 
JupiterJupiter:
Rak
13°17’
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°39’
 
UranUran:
Panna
16°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°34’
R
PlutoPluto:
Panna
16°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°46’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°43’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°12’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »