Jiří Menzel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Menzel

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel

Jiří Menzel - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1938 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Menzel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Menzel
datum narození v roce *1938
(herec, režisér, spisovatel, instagram)

Jiří Menzel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Menzel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jako z filmu
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2014) - Česká hlava 2014
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Milan Čorba
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV seriál)
(2014) - Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...”
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - 27. obraz
(2013) - Příběhy slavných - Bróďa (TV seriál)
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Perličky Jiřího Menzela
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Za zavřenými dveřmi
(2012) - Signál
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Neobyčejné životy: Václav Neckář
(2011) - Inventura Febia: Rudolf Hrušínský a Miroslav Horníček
(2011) - Inventura Febia - Jiří Suchý a Jiří Menzel
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2010) - Stovku má člověk jednou za život
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Film o filmu: Skřivánci na niti
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Operace Dunaj
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Jitky Zelenohorské
(2008) - Samotářka Míla
(2008) - Rendezök cérnaszálon
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Medvídek
(2007) - A Bárány utolsó megkísértése
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2006) - Rokonok
(2005) - Pocta V+W
(2004) - Tatínek
(2004) - Világszám!
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Předčasná úmrtí: Chlap má umřít v botách
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Tichý muž
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Život je drsnej chlapec
(2002) - Marnost nad marnost
(2002) - Zatopený hřbitov
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Sametová kocovina
(2000) - Když děda miloval Ritu Hayworthovou
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Jiří Menzel a český film
(1999) - Zimní víla
(1999) - Všichni moji blízcí
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Požehnaný prokletý básník
(1998) - Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
(1997) - Ve vedlejší roli Spejbl a Hurvínek
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Franciska vasárnapjai
(1996) - Truck Stop
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Má je pomsta
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - Joint Venture
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Malá apokalypsa
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1992) - Všechno co mám rád
(1992) - Das Lange Gespräch mit dem Vogel
(1991) - Pražský student (TV seriál)
(1991) - Obecná škola
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zvláštní bytosti
(1989) - Stvoření světa
(1989) - Něžný barbar
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Utekajme, už ide!
(1985) - Albert
(1984) - Hra v oblacích
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Srdeční problémy
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Koportos
(1979) - Každou středu
(1979) - Hra na telo
(1978) - Magistři smíchu
(1978) - Die Frau gegenüber
(1978) - Báječní muži s klikou
(1976) - Hra o jablko
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1972) - Nevděk světem vládne
(1971) - Slaměný klobouk
(1970) - Nevěsta
(1969) - Skřivánci na niti
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Spalovač mrtvol
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Rozmarné léto
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Příležitost promluvit
(1966) - U telefonu Martin
(1966) - Ostře sledované vlaky
(1966) - Návrat ztraceného syna
(1966) - Hotel pro cizince
(1966) - Flám
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Perličky na dně
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Motýl
(1965) - Bloudění
(1964) - Obžalovaný
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1964) - Každý den odvahu
(1964) - Hory hory
(1964) - Dobrá rada je nad zlato
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Strop
Jiří Menzel - Knihy
Jiří Menzel - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Menzel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Menzel - herec, režisér, spisovatel

se narodil v roce *1938 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Menzel

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Jiří Menzel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
4°13’
 
LunaLuna:
Střelec
18°28’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°43’
 
VenušeVenuše:
Ryby
8°55’
 
MarsMars:
Beran
17°45’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
15°11’
 
SaturnSaturn:
Beran
3°51’
 
UranUran:
Býk
10°16’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°12’
R
PlutoPluto:
Rak
28°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
1°22’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
26°26’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
25°26’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »