Jiří Pecha wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Pecha

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Jiří Pecha - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Pecha 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Pecha
datum narození v roce *1944
(herec, instagram)

Jiří Pecha - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Don Quijote v Čechách
(2016) - Akvabely
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2014) - Babovřesky 2
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Sněžný drak
(2013) - Kovář z Podlesí
(2013) - Babovřesky
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2010) - 13. komnata Jiřího Pechy
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Les mrtvých
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2007) - Český Honza
(2005) - Jiří Pecha, herec
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Revizor
(2005) - O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince
(2005) - Krysáci (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2005) - Anděl Páně
(2004) - To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Pískovna
(2004) - Návrat pana Pazderky
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Pupendo
(2003) - Nuda v Brně
(2003) - Janek nad Janky
(2002) - Richard III. (divadelní záznam)
(2002) - Labyrint světa a lusthaus srdce (divadelní záznam)
(2002) - Černý slzy
(2002) - Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda
(2001) - Proměny povahy tragického hrdiny
(2001) - Cirkus pluje nocí jako karnevalová loď
(2001) - Vyhnání z ráje
(2001) - Svatá noc
(2001) - Na cestě
(2001) - Kruh
(2001) - Boží soud
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Musíme si pomáhat
(2000) - Krajinka
(1999) - Skopičiny
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1999) - Komu zvoní hrana
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1998) - Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě
(1998) - Vašek Nešika a Šikulka Šikovná
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém
(1997) - Novoty
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - O Držgrešlovi a Drždukátovi
(1997) - Do nebíčka
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Zapomenuté světlo
(1996) - Požírač medvědů
(1996) - Maryša (divadelní záznam)
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Bubu a Filip (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Racek
(1992) - To byl Franta Kocourek
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1992) - Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších
(1990) - Koncert V... (divadelní záznam)
(1988) - Štek
(1988) - Nejsem svůj pes (divadelní záznam)
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Šašek a královna
(1985) - Trpká chuť slávy
(1985) - Šahrazád
(1985) - Poslední žertík
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Zpívánky
(1984) - Zelený ptáček
(1984) - Vrah
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Divočák
(1983) - Prosím, nakresli mi beránka
(1983) - Písničky Divadla na Provázku
(1983) - O chytrém šachovi
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1982) - Šťastný domov
(1982) - Horí
(1982) - Archimédův bod
(1981) - Svatba (divadelní záznam)
(1981) - Poslední leč
(1981) - Kalamita
(1981) - Dřevěné království
(1980) - Commedia del arte (divadelní záznam)
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1978) - Búrajú starú pec
(1978) - Balada pro banditu
(1975) - Tango
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1975) - Pezza versus Čorba (divadelní záznam)
(1973) - Kazisvěti
(1972) - Veselá je dědina
() -

Jiří Pecha - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Pecha 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Pecha - herec

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Pecha

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Jiří Pecha
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
19°59’
 
LunaLuna:
Váhy
11°31’
 
MerkurMerkur:
Střelec
3°04’
 
VenušeVenuše:
Střelec
25°22’
 
MarsMars:
Štír
20°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
22°13’
 
SaturnSaturn:
Rak
10°24’
R
UranUran:
Blíženci
11°57’
R
NeptunNeptun:
Váhy
5°34’
 
PlutoPluto:
Lev
10°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°25’
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°49’
 
CheirónCheirón:
Panna
29°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »