Jiří Pravda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Pravda

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Pravda (George Pravda) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.6.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Pravda 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Pravda
datum narození 19.6.1916
(herec, instagram)

Jiří Pravda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Cold War Killers
(1985) - Gulag
(1985) - Bulman (TV seriál)
(1984) - The Cold Room
(1983) - Richard Wagner (TV seriál)
(1983) - Chessgame (TV seriál)
(1982) - Ohnivá liška
(1981) - The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
(1980) - Nebe, peklo, ráj
(1979) - Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
(1979) - Operace Omega
(1979) - Hanover Street
(1978) - Strangers (TV seriál)
(1978) - Holocaust (TV seriál)
(1977) - 1990 (TV seriál)
(1977) - Romance (TV seriál)
(1977) - Profesionálové (TV seriál)
(1976) - Já, Claudius (TV seriál)
(1976) - The Duchess of Duke Street (TV seriál)
(1976) - Další muž
(1975) - Second Verdict (TV seriál)
(1974) - S*P*Y*S
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1974) - Dracula
(1974) - Dial M for Murder (TV seriál)
(1973) - Moonbase 3 (TV seriál)
(1973) - Mlčenlivý
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1972) - The Adventurer (TV seriál)
(1972) - Spy Trap (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1972) - Colditz (TV seriál)
(1971) - The Onedin Line (TV seriál)
(1971) - The Last of the Mohicans (TV seriál)
(1970) - Underground
(1970) - Taste of Excitement
(1970) - Ryan International (TV seriál)
(1970) - The Kremlin Letter
(1970) - A Family at War (TV seriál)
(1970) - Doomwatch (TV seriál)
(1970) - Codename (TV seriál)
(1969) - Special Branch (TV seriál)
(1969) - Ponorka X-1
(1969) - Paul Temple (TV seriál)
(1969) - Christ Recrucified (TV seriál)
(1969) - Hadleigh (TV seriál)
(1969) - Frankenstein Must Be Destroyed
(1969) - Department S (TV seriál)
(1968) - Ve šlépějích Spasitele
(1968) - Inspektor Clouseau
(1968) - Decline and Fall... of a Birdwatcher
(1967) - The Secret Agent
(1967) - The Prisoner (TV seriál)
(1967) - Callan (TV seriál)
(1966) - Softly Softly (TV seriál)
(1966) - Mrs Thursday (TV seriál)
(1966) - The Man Who Never Was (TV seriál)
(1966) - The Man in the Mirror (TV seriál)
(1966) - The Baron (TV seriál)
(1965) - Where the Spies Are
(1965) - Thunderball
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - The Power Game (TV seriál)
(1965) - Riviera Police (TV seriál)
(1965) - Public Eye (TV seriál)
(1965) - An Enemy of the State (TV seriál)
(1964) - Ring of Spies
(1964) - Hot Enough for June
(1964) - Curtain of Fear (TV seriál)
(1963) - Hide and Seek
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Doctor Who (TV seriál)
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Reach for Glory
(1962) - The Password Is Courage
(1962) - The Monsters (TV seriál)
(1962) - Man of the World (TV seriál)
(1961) - The Treasure Seekers (TV seriál)
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1961) - Ghost Squad (TV seriál)
(1961) - The Devil's Hands
(1960) - The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
(1960) - Maigret (TV seriál)
(1960) - Follow That Horse!
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1959) - Operation Amsterdam
(1959) - The Offshore Island
(1959) - No Hiding Place (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1958) - Solo for Canary (TV seriál)
(1958) - No Time to Die
(1958) - The Battle of the V.1
(1957) - Schůzka při měsíčku
(1957) - The Mail Van Murder
(1957) - Electrode 93 (TV seriál)
(1956) - Wire Service (TV seriál)
(1956) - Person Unknown
(1956) - Assignment Foreign Legion (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Sailor of Fortune (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1948) - Žijí mezi námi
(1948) - Křížová trojka
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Parohy
(1947) - Křižovatka
(1946) - Svátek matek 1945
(1946) - Muži bez křídel

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Pravda 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Pravda - herec

se narodil 19.6.1916 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Pravda

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Jiří Pravda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°50’
 
LunaLuna:
Vodnář
18°14’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°48’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°42’
R
MarsMars:
Panna
10°55’
 
JupiterJupiter:
Beran
28°52’
 
SaturnSaturn:
Rak
17°06’
 
UranUran:
Vodnář
19°26’
R
NeptunNeptun:
Lev
1°06’
 
PlutoPluto:
Rak
2°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°43’
R
Černá LunaLilith:
Rak
14°22’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°18’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »