Jiří Steimar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Steimar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
16.12.1968 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Jiří Steimar - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
24.4.1887 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Steimar 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Steimar
datum narození 24.4.1887
(herec, instagram)

Jiří Steimar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Objížďka
(1968) - Maratón
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Happy end
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1963) - Mezi námi zloději
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1961) - Každá koruna dobrá
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - Kudy kam?
(1956) - Kdo se směje naposled
(1955) - Z mého života
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jan Hus
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Posel úsvitu
(1949) - Pan Novák
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Housle a sen
(1943) - Tanečnice
(1942) - Okouzlená
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Gabriela
(1940) - Život je krásný
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Peřeje
(1940) - Panna
(1940) - Maskovaná milenka
(1940) - Čekanky
(1940) - Adam a Eva
(1939) - Umlčené rty
(1939) - Příklady táhnou
(1939) - Její hřích
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Klapzubova jedenáctka
(1938) - Hrdinové hranic
(1938) - Cestou křížovou
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Kvočna
(1937) - Jan Výrava
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Sextánka
(1935) - Konec prázdnin
(1935) - Člověk ani neví
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1933) - Rozmary mládí
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1931) - Žena, která se směje
(1931) - Osada mladých snů
(1931) - Aféra plukovníka Redla
(1929) - Svatý Václav
(1919) - Krasavice Káťa
(1919) - Evin hřích
(1918) - Démon rodu Halkenů
(1914) - Andula žárlí
(1913) - Pan profesor, nepřítel žen
(1913) - Estrella
(1913) - Americký souboj

Jiří Steimar - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jiří Steimar - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...


Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.4.1887 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Steimar 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Steimar - herec

se narodil 24.4.1887 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Steimar

Dnes se narodili
Velká Británie Tim Curry
(*1946) herec

Velká Británie Dudley Moore
(*1935) herec

Spojené státy Ashley Judd
(*1968) herečka

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923) herec, komik

Spojené státy James Franco
(*1978) herec, scénárista, režisér, model


Jiří Steimar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
3°58’
 
LunaLuna:
Býk
16°40’
 
MerkurMerkur:
Beran
7°21’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
7°26’
 
MarsMars:
Býk
4°04’
 
JupiterJupiter:
Štír
0°36’
R
SaturnSaturn:
Rak
16°50’
 
UranUran:
Váhy
9°27’
R
NeptunNeptun:
Býk
26°37’
 
PlutoPluto:
Blíženci
2°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
24°34’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°58’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
20°30’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie George Gordon Byron
(*1788 - 1824) spisovatel, básník

Velká Británie Charles Darwin
(*1809 - 1882) přírodovědec, zakladatel evoluční biologie

Francie Pierre Curie
(*1859 - 1906) francouzský fyzik a chemik

Česká republika Ladislav Klíma
(*1878 - 1928) prozaik

Česká republika Václav Erben
(*1930 - 2003) spisovatel, divadelní dramatik, rozhlasový režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »