Jiří Strach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Strach

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
režisér, herec

Jiří Strach - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Strach 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Strach
datum narození v roce *1973
(režisér, herec, instagram)

Jiří Strach - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Strach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Film o filmu Vrásky z lásky
(2012) - Ztracená brána
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV seriál)
(2009) - Ať žijí rytíři!
(2008) - Zoom
(2008) - Intimní zpověď
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Muž a stín
(2007) - Kolotoč
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Kousek nebe
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Chlípník
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Vohnice a Kiliján
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2000) - Zvonící meče
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Osudy hvězd: Strach má velké uši... Jiří Strach
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Strašidlo
(1998) - Sama doma
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Skříň
(1998) - Rozloučení
(1998) - Mladý chemik
(1998) - Ex offo
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Učitel tance
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1990) - Pějme píseň dohola
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Páni Edisoni
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Heimatmuseum (TV seriál)
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1985) - Veronika
(1985) - Mít někoho do deště
(1984) - Vyhrávat potichu

Jiří Strach - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Strach 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Strach - režisér, herec

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Strach

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Jiří Strach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
6°11’
 
LunaLuna:
Štír
11°31’
 
MerkurMerkur:
Váhy
25°11’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°44’
 
MarsMars:
Býk
8°35’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
2°17’
 
SaturnSaturn:
Rak
4°27’
 
UranUran:
Váhy
22°20’
 
NeptunNeptun:
Střelec
5°10’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°52’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°59’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°11’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »