Jiří Tomek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Tomek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Třebíč
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, dabér

Jiří Tomek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.2.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Tomek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jiří Tomek
datum narození 17.2.1931
(herec, dabér, instagram)

Jiří Tomek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle
(2002) - Jak na to...
(2002) - Koločava (divadelní záznam)
(2002) - Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda
(2000) - 24
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - Les (divadelní záznam)
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - Jezerní královna
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Pták Ohnivák
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1994) - Noční stráž
(1993) - Případ Auffenberg
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - Smrt Anežky Hrůzové
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - Šance jako hrom
(1991) - Sen o bílém volu
(1991) - Pravda visí na vlásku
(1990) - Zvláštní bytosti
(1989) - Úraz
(1989) - Pozvánka na výlet aneb Napoleon
(1988) - Rozsudky soudce Ooky
(1988) - Případ medvědí jeskyně
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - Satelit
(1987) - Proutkař
(1987) - Petr a Jan
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Trpká chuť slávy
(1985) - Stopy zločinu: Rezident s flétnou
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1985) - Jako jed
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Kariéra
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - O chytrém šachovi
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Kabát na mladíka
(1981) - Zelené červené jablko
(1981) - Mezi námi kluky
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Dřevěné království
(1981) - Dostih
(1980) - Rváč
(1980) - Romaneto
(1980) - Konec dětských lásek (TV seriál)
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Živnost jako řemen
(1979) - Drsná Planina
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1978) - Aktovka
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
(1977) - Kufr plný nadějí
(1975) - Tango
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Brána k domovu
(1974) - Dostaveníčko u draka
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1973) - Spolužáci
(1971) - Pergamen, zlato, kůže
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Stříbrná šestka
(1971) - Dokud jsou ryby němé
(1970) - Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
(1970) - Kateřina a její děti
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Pražské noci
(1967) - Já truchlivý bůh
(1965) - Anděl blažené smrti
(1963) - V tom kraji bizoním

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.2.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Tomek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Tomek - herec, dabér

se narodil 17.2.1931 ve městě Třebíč
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Tomek

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Jiří Tomek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°52’
 
LunaLuna:
Vodnář
27°20’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
8°41’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°42’
 
MarsMars:
Rak
29°46’
R
JupiterJupiter:
Rak
10°58’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
19°04’
 
UranUran:
Beran
12°48’
 
NeptunNeptun:
Panna
4°35’
R
PlutoPluto:
Rak
19°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°05’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°06’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°19’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »