Jiří Vala wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Vala

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Poprad
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Vala - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.11.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Vala 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Vala
datum narození 27.11.1926
(herec, instagram)

Jiří Vala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Příběhy slavných - Frajer a fanfarón (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Návštěvní doba (divadelní záznam)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Píseň z jižních Čech
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Kámen a růže
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1983) - Moje srdcová sedma (TV seriál)
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Pouť králů
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Logik
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Cukrárna
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Julie pod balkonem
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Most
(1976) - O stříbrném kamínku
(1976) - Cukrárna
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Mlynářka z Granady
(1975) - Matka (TV seriál)
(1975) - Leto s Katkou (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Pozdní léto
(1974) - Královské řádění
(1974) - Krádež
(1974) - Konec semestru
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Zlá noc
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Hvězda první velikosti
(1972) - Pohár za první poločas
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Chlap pravdu unese
(1972) - Boříkovy lapálie (TV seriál)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Metráček
(1971) - Konfrontace
(1971) - Klícka
(1971) - Kaviár nebo čočka
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV seriál)
(1971) - Dlouhý podzimní den
(1970) - Země úsměvů a snů (TV seriál)
(1970) - Kapitán Korda
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1967) - Waterloo
(1967) - Větrný robot
(1967) - Jegor Bulyčov
(1966) - V páse zlomená
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1966) - Křišťálová noc
(1965) - Ztracená tvář
(1963) - Spanilá jízda
(1963) - Rváč
(1962) - Tam za lesem
(1962) - Sicilská komedie
(1962) - Letos v září
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Noční host
(1961) - Kolik slov stačí lásce?
(1961) - Jarní povětří
(1960) - Smyk
(1960) - Policejní hodina
(1959) - Král Šumavy
(1959) - Dům na Ořechovce
(1958) - Žižkovská romance
(1958) - Touha
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Intermezzo
(1956) - Synové hor
(1955) - Tanková brigáda
(1952) - Zítra se bude tančit všude

Jiří Vala - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1960) - Smyk

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.11.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Vala 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Vala - herec

se narodil 27.11.1926 ve městě Poprad
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Vala

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Jiří Vala
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
4°29’
 
LunaLuna:
Panna
6°38’
 
MerkurMerkur:
Střelec
0°54’
R
VenušeVenuše:
Střelec
5°57’
 
MarsMars:
Býk
5°09’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
20°25’
 
SaturnSaturn:
Štír
29°21’
 
UranUran:
Ryby
25°32’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°59’
 
PlutoPluto:
Rak
15°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°48’
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°01’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°19’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »