Jiří Voskovec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Voskovec
(Jiří Wachsmann)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.6. 1905 - 02:30h
Místo:
Sázava
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
4.7.1981 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Jiří Voskovec (George Voskovec) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
19.6.1905 - 02:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.6.1905 - 01:30  
CZ, Sázava:
49°52' s.š., 14°54' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Voskovec 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jiří Voskovec
datum narození 19.6.1905
(režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec, instagram)

Jiří Voskovec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Filmové noviny:speciál s Janem Werichem
(2012) - Voskovec & Werich, paralelní osudy
(2011) - Můj otec George Voskovec
(2005) - Tři strážníci
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1982) - Psanec Barbarosa
(1981) - Nero Wolfe (TV seriál)
(1980) - Skag (TV seriál)
(1980) - Skag
(1980) - Kdysi dávno
(1980) - Happy Days
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1978) - Magistři smíchu
(1978) - Narození Páně
(1974) - Paradise Lost
(1974) - Nicky's World
(1974) - Man on a Swing
(1973) - The Iceman Cometh
(1972) - Particular Men
(1968) - Oratorium pro Prahu
(1968) - The Desperate Ones
(1968) - Bostonský případ
(1967) - The Unvanquished
(1966) - Mister Buddwing
(1966) - Lamp at Midnight
(1965) - Špión, který přišel z chladu
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1964) - NET Playhouse (TV seriál)
(1964) - Hamlet
(1962) - Jezinky a bezinky
(1960) - Telefon Butterfield 8
(1960) - The Emperor's Clothes
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1958) - Wind Across the Everglades
(1958) - Uncle Vanya
(1958) - Drzá čela
(1957) - The 27th Day
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1955) - Byl jsem obviněn
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1952) - The Iron Mistress
(1952) - Anything Can Happen
(1952) - Affair in Trinidad
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1939) - Krize
(1937) - Svět patří nám
(1934) - Hej-rup!
(1932) - Peníze nebo život
(1931) - Pudr a benzin
(1930) - Paramount on Parade
(1927) - Ve spárech upíra
(1927) - Paní Katynka z Vaječného trhu
(1926) - Pohádka máje

Jiří Voskovec - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Voskovec 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Voskovec - režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

se narodil 19.6.1905 ve městě Sázava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Voskovec

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Jiří Voskovec
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°05’
2
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°30’
9
 
MerkurMerkur:
Blíženci
20°31’
1
 
VenušeVenuše:
Býk
12°47’
12
 
MarsMars:
Štír
8°20’
6
 
JupiterJupiter:
Býk
23°40’
12
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°52’
11
R
UranUran:
Kozoroh
2°28’
8
R
NeptunNeptun:
Rak
7°27’
2
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°20’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°30’
5
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°31’
12
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°56’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
9°18’
6
Domy:
Blíženci
2°43’
Střelec
2°43’
2:
Blíženci
25°00’
8:
Střelec
25°00’
3:
Rak
12°52’
9:
Kozoroh
12°52’
Lev
1°45’
Vodnář
1°45’
5:
Lev
26°38’
Vodnář
26°38’
6:
Váhy
6°38’
Beran
6°38’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
2°14’
11
Slun./Luna:
Beran
8°47’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »