Jiří Vyorálek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Vyorálek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1974 (?)
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Jiří Vyorálek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1974 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Vyorálek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Vyorálek
datum narození v roce *1974
(herec, instagram)

Jiří Vyorálek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V klidu a naplno
(2016) - Rapl (TV seriál)
(2016) - Krycí jméno Holec
(2016) - Akvabely
(2015) - Černobílo
(2015) - Ztraceni v Mnichově
(2015) - Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
(2015) - Mamon (TV seriál)
(2014) - Možná přijde i charita 2014
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Občanská naděje
(2014) - MY 2
(2014) - Clona (TV seriál)
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Roznese tě na kopytech
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Ženy, které nenávidí muže
(2012) - Posel
(2012) - Polski film
(2012) - Korespondence V+W (divadelní záznam)
(2012) - Balada pro banditu (divadelní záznam)
(2011) - Vendeta
(2011) - Sráči
(2011) - Rodina je základ státu
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Největší z Čechů
(2010) - Hráči
(2010) - Alma
(2009) - Záhady duše
(2009) - Cirkus Havel
(2009) - Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
(2009) - Proměny
(2009) - Profesionálové (TV seriál)
(2009) - Pátá žena
(2009) - Muži v říji
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kuličky
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2008) - Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1996) - Eine kleine Jazzmusik
(1992) - Havran barvy lila

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Vyorálek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Vyorálek - herec

se narodil v roce *1974 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Vyorálek

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Jiří Vyorálek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°05’
 
LunaLuna:
Ryby
26°57’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°53’
 
VenušeVenuše:
Býk
15°19’
 
MarsMars:
Lev
2°43’
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°56’
 
SaturnSaturn:
Rak
6°07’
 
UranUran:
Váhy
23°48’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°51’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
19°16’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°38’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »