Jiří Zahajský wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Zahajský

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mšeno u Mělníka
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, dabér

Jiří Zahajský - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.1.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Zahajský 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Zahajský
datum narození 19.1.1939
(herec, dabér, instagram)

Jiří Zahajský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2006) - Extra
(2006) - O malíři Adamovi
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Pohádky z lesa (TV seriál)
(2000) - Gambit
(1999) - Jeníček a Mařenka
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Svatba
(1997) - Ptačí král
(1997) - O vílách Rojenicích
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1997) - Hotelová vášeň
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - Ďábel v Praze (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Řád
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Na krásné vyhlídce
(1993) - Melánie, Melánie
(1993) - Dick Whittington
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Vítr na konci léta
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Tma
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1990) - Jehlice sluneční paní
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Kam zmizela 55. ZŠ
(1988) - Sedm sestřiček
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Kinkongova smrt
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Stopy ve skle
(1986) - Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce
(1986) - Pavučina
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Podivná znamení, podivní hosté
(1985) - O Honzovi a princezně Dorince
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1984) - Stan
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Nevěsta z obrázku
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Hráči (divadelní záznam)
(1983) - Brakýři
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1981) - Tři v tom (divadelní záznam)
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Předeme, předeme zlatou nitku
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - Sonáta pro zrzku
(1980) - Signum laudis
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Den velkého ticha
(1979) - Signál
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Cukrárna
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Nechci nic slyšet
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Hra o jablko
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Boty plné vody
(1976) - Ať hodí kamenem
(1975) - Smrt krásných srnců
(1975) - Na konci světa
(1975) - Město nic neví
(1975) - Hamernická povídačka
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Králův kalich
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Neználkovy příhody (TV seriál)
(1973) - Němí
(1972) - Svatá noc
(1972) - Rodeo
(1972) - Elixíry ďábla
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1970) - Jsem nebe
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Maratón
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Čtyři v kruhu
(1966) - Eliška a její rod (TV seriál)
(1965) - 7 zabitých
(1963) - Bylo nás deset
(1961) - Strop
(1961) - Florián
(1960) - Valčík pro milión
(1960) - Lidé jako ty
Jiří Zahajský - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1940) Jana Brejchová - manželka

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.1.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Zahajský 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Zahajský - herec, dabér

se narodil 19.1.1939 ve městě Mšeno u Mělníka
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Zahajský

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Jiří Zahajský
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
28°31’
 
LunaLuna:
Kozoroh
17°00’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°55’
 
VenušeVenuše:
Střelec
12°12’
 
MarsMars:
Štír
23°55’
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°15’
 
SaturnSaturn:
Beran
12°21’
 
UranUran:
Býk
13°50’
R
NeptunNeptun:
Panna
23°10’
R
PlutoPluto:
Lev
0°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
13°54’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°14’
 
CheirónCheirón:
Rak
5°44’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »