Jitka Smutná wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jitka Smutná

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1952 (?)
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka

Jitka Smutná - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1952 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jitka Smutná 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jitka Smutná
datum narození v roce *1952
(herečka, instagram)

Jitka Smutná - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Případ pro malíře
(2016) - Milada
(2016) - Každý milion dobrý
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Tři bratři
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - Máme rádi Česko
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Aplaus
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Mamba show
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Hodinu nevíš...
(2009) - Dlažební kostka
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Stop
(2007) - Paní z Izieu
(2007) - Láska In Memoriam
(2006) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Sám doma IV.
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2005) - Černá karta
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Lečo
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Auto je zbraň
(2003) - Lakomec
(2002) - Jak na to...
(2002) - Počkej, až zhasnu
(2001) - Barvy života
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Karlínská balada
(2000) - První pomoc
(2000) - Otesánek
(2000) - Český Robinson
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Návrat idiota
(1999) - Cesta bez průvodce
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1997) - Mandragora
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Rok na vsi (divadelní záznam)
(1995) - Mutters Courage
(1995) - Když se slunci nedaří (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Bláznivá láska
(1992) - Kufr
(1992) - Kocourkov
(1991) - Nález
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1990) - Začátek dlouhého podzimu
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1989) - Umění nestárnout
(1989) - Osmý div světa
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - U nás doma (TV seriál)
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1988) - Křivda
(1988) - Husquarna
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Útěk do jara
(1986) - Kamilka s mašlí (TV seriál)
(1986) - Babička
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1983) - Zkouška
(1981) - Nejlepší advokát ve městě
(1981) - Muzikanti (TV seriál)
(1981) - Beskydská epizoda
(1980) - Večírek pro liché
(1980) - Lavice, moje žena a já
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Čas plyne i v dešti
(1978) - Filip
(1977) - V pohádce šaška Bumbáce (TV seriál)
(1975) - Babička
(1974) - Všechno nejlepší
(1974) - Konec semestru
(1974) - Davídek
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Inženýr

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jitka Smutná 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jitka Smutná - herečka

se narodila v roce *1952 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jitka Smutná

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Jitka Smutná
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
26°25’
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°51’
 
MerkurMerkur:
Beran
8°57’
R
VenušeVenuše:
Beran
8°01’
 
MarsMars:
Štír
15°26’
R
JupiterJupiter:
Beran
27°01’
 
SaturnSaturn:
Váhy
10°28’
R
UranUran:
Rak
10°16’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°10’
R
PlutoPluto:
Lev
19°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
27°49’
R
Černá LunaLilith:
Lev
2°07’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°28’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »