Joan Baez wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joan Baez
(Joan Chandos Baez)

Pohlaví:
Žena
Narození:
9.1. 1941 - 10:45h
Místo:
Staten Island
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, kytaristka

Joan Baez - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.1.1941 - 10:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.1.1941 - 15:45  
US, Staten Island:
40°35' s.š., 74°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joan Baez 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joan Baez
datum narození 9.1.1941
(zpěvačka, kytaristka, instagram)

Joan Baez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatá Lýra
(2016) - Šedá zóna (TV seriál)
(2014) - Hvězdy za železnou oponou
(2013) - Another Day, Another Time: Celebrating the Music of Inside Llewyn Davis
(2012) - Lead Belly: Life, Legend, Legacy
(2011) - Phil Ochs: There But for Fortune
(2011) - For the Love of the Music: The Club 47 Folk Revival
(2009) - Welcome to Eden
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Leonard Cohen: Live at the Isle of Wight 1970 (koncert)
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2009) - Bulles de Vian
(2008) - The Power of Their Song: The Untold Story of Latin America's New Song Movement
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - 65 Revisited
(2007) - Pete Seeger: The Power of Song
(2007) - Kapitán Mike křižuje Ameriku
(2005) - Words and Music in Honor of Fahrenheit 9/11
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Three Voices: Live in Concert (koncert)
(2004) - Natural Heroes (TV seriál)
(2004) - Fahrenheit 9/11: A Movement in Time
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2002) - Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour
(2001) - Mountain Stage
(2001) - Tree Sit: The Art of Resistance
(2000) - VH-1 Where Are They Now? - Woodstock
(1997) - Message to Love: The Isle of Wight Festival
(1996) - Thé ou café
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Woodstock Diary
(1994) - The Life and Times of Allen Ginsberg
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Later with Jools Holland
(1990) - Woodstock: The Lost Performances
(1990) - Berkeley in the Sixties
(1989) - We Shall Overcome
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1987) - The Return of Bruno
(1986) - In Remembrance of Martin
(1986) - An All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr. (koncert)
(1985) - Live Aid (koncert)
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1984) - Woody Guthrie: Hard Travelin'
(1983) - Sag nein
(1982) - Fame (TV seriál)
(1978) - Renaldo and Clara
(1976) - The Memory of Justice
(1976) - Hard Rain (koncert)
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1975) - Banjoman
(1974) - Sing Sing Thanksgiving (koncert)
(1972) - The Making of 'Silent Running'
(1971) - Celebration at Big Sur
(1971) - Dynamite Chicken
(1970) - Woodstock
(1970) - Carry It On
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Playboy After Dark
(1968) - The Dick Cavett Show
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - Neohlížej se
(1967) - Festival
(1966) - The Big T.N.T. Show
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1952) - Today
Joan Baez - Knihy
Joan Baez - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joan Baez 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joan Baez - zpěvačka, kytaristka

se narodila 9.1.1941 ve městě Staten Island, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joan Baez

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Joan Baez
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°01’
10
 
LunaLuna:
Blíženci
3°44’
2
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°55’
10
 
VenušeVenuše:
Střelec
24°42’
9
 
MarsMars:
Střelec
3°15’
8
 
JupiterJupiter:
Býk
5°50’
1
 
SaturnSaturn:
Býk
7°53’
1
st
UranUran:
Býk
22°19’
2
R
NeptunNeptun:
Panna
27°39’
6
R
PlutoPluto:
Lev
3°30’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
5°42’
7
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°33’
1
 
CheirónCheirón:
Rak
29°05’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
16°15’
5
Domy:
Beran
1°32’
Váhy
1°32’
2:
Býk
12°34’
8:
Štír
12°34’
3:
Blíženci
9°16’
9:
Střelec
9°16’
Rak
0°48’
Kozoroh
0°48’
5:
Rak
22°29’
Kozoroh
22°29’
6:
Lev
19°40’
Vodnář
19°40’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
9xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
16°10’
11
Slun./Luna:
Ryby
26°22’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »