Joan Blondell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joan Blondell
(Rose Joan Blondell)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.8. 1906 - 19:55h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
25.12.1979 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herečka

Joan Blondell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
30.8.1906 - 19:55  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.8.1906 - 00:55  
US, New York:
40°42' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joan Blondell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joan Blondell
datum narození 30.8.1906
(herečka, instagram)

Joan Blondell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1981) - The Woman Inside
(1979) - The Glove
(1979) - Šampion
(1979) - The Rebels
(1978) - Pomáda
(1978) - Battered
(1977) - Premiéra
(1977) - The Baron
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1976) - Death at Love House
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1975) - Winner Take All
(1975) - The Dead Don't Die
(1974) - The American Film Institute Salute to James Cagney
(1974) - Bobby Parker and Company
(1972) - Banyon (TV seriál)
(1971) - Podporujte svého pistolníka!
(1970) - The Phynx
(1969) - Big Daddy
(1968) - Stay Away, Joe
(1968) - Kona Coast
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1967) - Winchester '73
(1967) - Waterhole #3
(1966) - The Spy in the Green Hat
(1966) - Povznesen nad pomstu
(1965) - The Cincinnati Kid Plays According to Hoyle
(1965) - Kilroy (TV seriál)
(1965) - Cincinnati Kid
(1964) - Advance to the Rear
(1961) - Angel Baby
(1957) - Žena, která všechno ví
(1957) - Will Success Spoil Rock Hunter?
(1957) - This Could Be the Night
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - Lizzie
(1956) - The Opposite Sex
(1955) - When the Talkies Were Young
(1951) - The Blue Veil
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - For Heaven's Sake
(1949) - Twenty Questions
(1947) - Nightmare Alley
(1947) - Christmas Eve
(1947) - The Corpse Came C.O.D.
(1945) - V Brooklynu roste strom
(1945) - Don Juan Quilligan
(1945) - Adventure
(1943) - Cry 'Havoc'
(1942) - Lady for a Night
(1941) - Meet the Stars #2: Baby Stars
(1941) - Topper se vrací
(1941) - Three Girls About Town
(1941) - Model Wife
(1940) - Two Girls on Broadway
(1940) - I Want a Divorce
(1939) - The Kid from Kokomo
(1939) - The Amazing Mr. Williams
(1939) - Off the Record
(1939) - Good Girls Go to Paris
(1939) - East Side of Heaven
(1938) - There's Always a Woman
(1937) - The Perfect Specimen
(1937) - The King and the Chorus Girl
(1937) - Talent Scout
(1937) - Stand-In
(1937) - Back in Circulation
(1936) - Three Men on a Horse
(1936) - Stage Struck
(1936) - Sons o' Guns
(1936) - Gold Diggers of 1937
(1936) - Colleen
(1936) - Bullets or Ballots
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 8
(1935) - We're in the Money
(1935) - Traveling Saleslady
(1935) - Things You Never See on the Screen
(1935) - Miss Pacific Fleet
(1935) - Broadway Gondolier
(1934) - Smarty
(1934) - Kansas City Princess
(1934) - I've Got Your Number
(1934) - Hollywood Newsreel
(1934) - He Was Her Man
(1934) - Dames
(1933) - Hollywood on Parade No. A-13
(1933) - Lawyer Man
(1933) - Just Around the Corner
(1933) - Havana Widows
(1933) - Goodbye Again
(1933) - Gold Diggers of 1933
(1933) - Footlight Parade
(1933) - Convention City
(1933) - Broadway Bad
(1933) - Blondie Johnson
(1932) - Union Depot
(1932) - Three on a Match
(1932) - The Famous Ferguson Case
(1932) - The Crowd Roars
(1932) - Miss Pinkerton
(1932) - Make Me a Star
(1932) - The Greeks Had a Word for Them
(1932) - Central Park
(1932) - Big City Blues
(1931) - Veřejný nepřítel
(1931) - The Reckless Hour
(1931) - Other Men's Women
(1931) - Night Nurse
(1931) - My Past
(1931) - Millie
(1931) - Illicit
(1931) - God's Gift to Women
(1931) - Blonde Crazy
(1931) - Big Business Girl
(1930) - The Heart Breaker
(1930) - Sinners' Holiday
(1930) - The Office Wife
(1930) - The Devil's Parade
(1930) - Broadway's Like That
Joan Blondell - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1904) Dick Powell - manžel
(*1892) George Barnes - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1899) Humphrey Bogart
(*1903) Bing Crosby
(*1901) Clark Gable
(*1905) Howard Hughes
(*1907) John Wayne

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.8.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joan Blondell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joan Blondell - herečka

se narodila 30.8.1906 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joan Blondell

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Joan Blondell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
6°42’
6
 
LunaLuna:
Kozoroh
29°24’
10
 
MerkurMerkur:
Lev
18°34’
5
 
VenušeVenuše:
Váhy
21°56’
7
 
MarsMars:
Lev
22°03’
5
 
JupiterJupiter:
Rak
5°45’
3
 
SaturnSaturn:
Ryby
12°01’
12
R
UranUran:
Kozoroh
4°35’
9
R
NeptunNeptun:
Rak
12°03’
4
 
PlutoPluto:
Blíženci
23°39’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°18’
5
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°31’
2
 
CheirónCheirón:
Vodnář
8°37’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
21°11’
7
Domy:
Beran
13°53’
Váhy
13°53’
2:
Býk
21°22’
8:
Štír
21°22’
3:
Blíženci
16°16’
9:
Střelec
16°16’
Rak
7°23’
Kozoroh
7°23’
5:
Rak
29°43’
Kozoroh
29°43’
6:
Lev
28°59’
Vodnář
28°59’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
25°38’
11
Slun./Luna:
Štír
18°03’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »