Joan Cusack wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joan Cusack
(Joan Mary Cusack)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.10. 1962 - 11:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Joan Cusack - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
11.10.1962 - 11:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.10.1962 - 15:00  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joan Cusack 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joan Cusack
datum narození 11.10.1962
(herečka, instagram)

Joan Cusack - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Toy Story 4
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Konec šňůry
(2015) - Hříčky přírody
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - Toy Story That Time Forgot
(2013) - Full Body Whisper
(2013) - Toy Story of Terror
(2012) - Partysaurus Rex
(2012) - Charlieho malá tajemství
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Velká vánoční jízda
(2011) - Shameless (TV seriál)
(2011) - Máma mezi Marťany
(2011) - Krátké příběhy hraček
(2011) - Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
(2011) - Havajské prázdniny
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2009) - Přijímačky
(2009) - Je to i můj život
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Válka a. s.
(2008) - Kit Kittredge: Odvážná novinářka
(2007) - Dítě z Marsu
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Zbožňuju prachy!
(2005) - Strašpytlík
(2005) - Princezna ledu
(2004) - Život s Helenou
(2004) - Poslední výstřel
(2003) - Škola ro(c)ku
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2002) - Vánoční příběh
(2000) - What About Joan (TV seriál)
(2000) - Všechny moje lásky
(2000) - Jdi za svým srdcem
(1999) - Hidden Vulnerability: A Look Into the Making of 'Arlington Road'
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1999) - Nevěsta na útěku
(1999) - Miluj bližního svého
(1999) - Cradle Will Rock
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1997) - Svatba naruby
(1997) - Od ucha k uchu
(1997) - Jasný terč
(1996) - Mr. Wrong
(1995) - Jedna navíc
(1995) - Dva v tom
(1994) - The Mother
(1994) - Corrina, Corrina
(1993) - Addamsova rodina 2
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1992) - Hračky
(1991) - The Cabinet of Dr. Ramirez
(1990) - Moje modré nebe
(1990) - Chlapi neutíkají
(1989) - Řekni cokoliv...
(1988) - Pravý Američan
(1988) - Podnikavá dívka
(1988) - Manželství s mafií
(1987) - Vysíláme zprávy
(1987) - The Allnighter
(1984) - Sixteen Candles
(1984) - Grandview USA
(1983) - The Making of 'Class'
(1983) - Třída
(1980) - Moje tělesná stráž
(1980) - Cutting Loose
(1975) - Saturday Night Live

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.10.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joan Cusack 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joan Cusack - herečka

se narodila 11.10.1962 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joan Cusack

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Joan Cusack
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
17°48’
10
 
LunaLuna:
Ryby
20°43’
4
 
MerkurMerkur:
Váhy
7°58’
10
R
VenušeVenuše:
Štír
25°13’
12
 
MarsMars:
Rak
29°48’
8
 
JupiterJupiter:
Ryby
3°20’
3
R
SaturnSaturn:
Vodnář
4°45’
2
 
UranUran:
Panna
3°41’
9
 
NeptunNeptun:
Štír
12°17’
11
 
PlutoPluto:
Panna
11°08’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°59’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
8°37’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°46’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
6°29’
5
Domy:
Střelec
3°34’
Blíženci
3°34’
2:
Kozoroh
5°41’
8:
Rak
5°41’
3:
Vodnář
13°13’
9:
Lev
13°13’
Ryby
19°54’
Panna
19°54’
5:
Beran
19°59’
Váhy
19°59’
6:
Býk
13°41’
Štír
13°41’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
26°44’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
4°16’
1


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »