Joan Fontaine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joan Fontaine
(Joan de Beauvoir de Havilland)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.10. 1917 - 06:00h
Místo:
Tokyo
Země:
Věk:
† 96 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Joan Fontaine - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.10.1917 - 06:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.10.1917 - 21:00  
JP, Tokyo:
35°42' s.š., 139°46' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joan Fontaine 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joan Fontaine
datum narození 22.10.1917
(herečka, instagram)

Joan Fontaine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(1994) - Dobrý král Václav
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1986) - Dark Mansions
(1986) - Crossings (TV seriál)
(1982) - All by Myself
(1978) - The Users
(1976) - Písně pro poválečnou dobu
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1974) - Busby Berkeley
(1969) - Hollywood: The Selznick Years
(1966) - The Witches
(1964) - Cinema (TV seriál)
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1962) - The Match Game
(1962) - Girl Talk
(1962) - Tender Is the Night
(1961) - Voyage to the Bottom of the Sea
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - A Certain Smile
(1957) - Until They Sail
(1957) - Island in the Sun
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - Serenáda
(1956) - On Trial (TV seriál)
(1956) - Beyond a Reasonable Doubt
(1955) - Hollywood Mothers and Fathers
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1954) - Casanova's Big Night
(1953) - The Bigamist
(1953) - Flight to Tangier
(1953) - Decameron Nights
(1952) - Something to Live For
(1952) - Othello
(1952) - Ivanhoe
(1951) - Darling, How Could You!
(1950) - September Affair
(1950) - Born to Be Bad
(1948) - You Gotta Stay Happy
(1948) - Kiss the Blood Off My Hands
(1948) - The Emperor Waltz
(1948) - Dopis neznámé
(1947) - Ivy
(1946) - From This Day Forward
(1945) - The Affairs of Susan
(1944) - Frenchman's Creek
(1943) - The Constant Nymph
(1943) - Jana Eyrová
(1942) - This Above All
(1941) - Podezření
(1940) - Mrtvá a živá
(1939) - The Women
(1939) - Man of Conquest
(1939) - Gunga Din
(1938) - The Duke of West Point
(1938) - Sky Giant
(1938) - Maid's Night Out
(1938) - Blond Cheat
(1937) - You Can't Beat Love
(1937) - The Man Who Found Himself
(1937) - Quality Street
(1937) - Music for Madame
(1937) - A Million to One
(1937) - A Damsel In Distress
(1935) - Ženy a milenky
Joan Fontaine - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1908) Collier Young - manžel
(*1902) Brian Aherne - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1908) James Stewart
(*1905) Howard Hughes
(*1897) Conrad Nagel
(*1909) Douglas Fairbanks Jr.
(*1904) George Stevens
(*1900) Adlai Stevenson
(*1902) David O. Selznick
(*1902) John Houseman
(*1913) Oleg Cassini
(*1900) Spencer Tracy

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.10.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joan Fontaine 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joan Fontaine - herečka

se narodila 22.10.1917 ve městě Tokyo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joan Fontaine

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Joan Fontaine
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
27°53’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
5°59’
3
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°15’
12
 
VenušeVenuše:
Střelec
11°28’
2
 
MarsMars:
Lev
23°32’
10
 
JupiterJupiter:
Blíženci
10°46’
8
R
SaturnSaturn:
Lev
13°24’
10
 
UranUran:
Vodnář
19°49’
4
R
NeptunNeptun:
Lev
7°00’
10
 
PlutoPluto:
Rak
5°29’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°48’
3
R
Černá LunaLilith:
Panna
8°44’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°20’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
6°36’
3
Domy:
Váhy
28°31’
Beran
28°31’
2:
Štír
26°57’
8:
Býk
26°57’
3:
Střelec
28°34’
9:
Blíženci
28°34’
Vodnář
2°13’
Lev
2°13’
5:
Ryby
5°00’
Panna
5°00’
6:
Beran
4°03’
Váhy
4°03’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
15°22’
11
Slun./Luna:
Střelec
1°56’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »