Joan Jett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joan Jett
(Joan Marie Larkin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.9. 1958 - 16:00h
Místo:
Lansdowne, Pensylvánie
Země:
Věk:
59 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, kytaristka

Joan Jett - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.9.1958 - 16:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.9.1958 - 20:00  
US, Lansdowne:
40°0' s.š., 75°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joan Jett 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Joan Jett
datum narození 22.9.1958
(zpěvačka, kytaristka, instagram)

Joan Jett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hooked
(2015) - 7th Secret
(2015) - Undateable John
(2014) - Big Driver
(2013) - Two: The Story of Roman & Nyro
(2013) - The Punk Singer
(2013) - National Lampoon Presents: Surf Party
(2010) - Lemmy
(2010) - Multiple Sarcasms
(2009) - Girls Just Wanna Rock
(2009) - Endless Bummer
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Repo: Genetická opera!
(2006) - Joan Jett & The Blackhearts - Change The World (hudební videoklip)
(2006) - Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - The Hour
(2004) - Godly Boyish
(2003) - Real Wild Child: Joan Jett Music Video Anthology (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Americký chopper
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - The Sweet Life
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(2001) - Joan Jett and the Blackhearts: Live! (koncert)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - By Hook or by Crook
(1998) - The Roseanne Show
(1998) - City Confidential (TV seriál)
(1998) - Boogie Boy
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Not Bad for a Girl
(1994) - Extra
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - In the Life (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1991) - Joan Jett & The Blackhearts - Backlash (hudební videoklip)
(1988) - America's Most Wanted
(1987) - Světlo mého dne
(1987) - Nevyjasněné záhady (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1984) - Du-beat-e-o
(1983) - Cool Cats - Twenty-five Years of Rock 'N' Roll Style
(1982) - Joan Jett & The Blackhearts - I Love Rock 'n' Roll (hudební videoklip)
(1982) - Joan Jett & The Blackhearts - Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah) (hudební videoklip)
(1982) - Late Night with David Letterman
(1981) - Joan Jett & The Blackhearts - Crimson and Clover (hudební videoklip)
(1981) - Joan Jett & The Blackhearts - Bad Reputation (hudební videoklip)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Urgh! A Music War
(1977) - The Runaways - School Days (hudební videoklip)
(1977) - The Runaways Live in Japan (koncert)
(1976) - The Runaways - Cherry Bomb (hudební videoklip)
(1964) - Top of the Pops
(1952) - Today
Joan Jett - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.9.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joan Jett 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joan Jett - zpěvačka, kytaristka

se narodila 22.9.1958 ve městě Lansdowne, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joan Jett

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Joan Jett
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
29°18’
8
 
LunaLuna:
Vodnář
2°06’
1
 
MerkurMerkur:
Panna
18°47’
8
 
VenušeVenuše:
Panna
16°28’
8
 
MarsMars:
Blíženci
0°23’
4
 
JupiterJupiter:
Štír
2°56’
9
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°48’
11
 
UranUran:
Lev
14°47’
7
 
NeptunNeptun:
Štír
3°14’
9
 
PlutoPluto:
Panna
2°56’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°21’
9
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°52’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°17’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
27°50’
4
Domy:
Kozoroh
25°02’
Rak
25°02’
2:
Ryby
9°56’
8:
Panna
9°56’
3:
Beran
19°34’
9:
Váhy
19°34’
Býk
18°21’
Štír
18°21’
5:
Blíženci
10°51’
Střelec
10°51’
6:
Rak
1°32’
Kozoroh
1°32’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
21°41’
11
Slun./Luna:
Střelec
0°42’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »