Joanna Pacula wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joanna Pacula

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tomaszów Lubelski
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka

Joanna Pacula - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.1.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joanna Pacula 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joanna Pacula
datum narození 2.1.1957
(herečka, instagram)

Joanna Pacula - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Resilient 3D
(2013) - ICE Agent
(2012) - Unesené dítě
(2010) - Black Widow
(2009) - Duha v srdci
(2008) - Chicano Blood
(2008) - Greater Threat
(2007) - Když Nietzsche plakal
(2006) - Zapomeň na to
(2005) - Cutter
(2004) - Ruské peklo
(2004) - El Padrino
(2004) - Osudová hra
(2004) - DinoCroc
(2003) - Hrozba z nebe
(2002) - No Place Like Home
(2002) - Kupidova oběť
(2002) - Andělé pomsty
(2001) - The Hit
(2000) - Brutally Normal (TV seriál)
(1999) - Vražda jako umění
(1999) - Virus
(1999) - Tajní agenti Crash & Byrnes
(1998) - Záhada diamantu
(1998) - Sladké lži
(1998) - Můj obr
(1998) - Error in Judgment
(1997) - Heaven Before I Die
(1997) - The Haunted Sea
(1997) - En brazos de la mujer madura
(1997) - Business for Pleasure
(1995) - Timemaster
(1995) - Poslední vzdech
(1995) - Not Like Us
(1995) - Captain Nuke and the Bomber Boys
(1994) - Normandy: The Great Crusade
(1994) - Mlčení šunek
(1994) - Deep Red
(1994) - C'è Kim Novak al telefono
(1993) - Warlock 2: Armagedon
(1993) - Tombstone
(1993) - Private Lessons II
(1993) - Nebezpečné vyšetřování
(1993) - Hra o život
(1992) - Stav: kritický
(1992) - Oči šílence
(1992) - Manželé a milenci
(1992) - Body Puzzle
(1992) - Black Ice
(1991) - Drsnej polda
(1990) - Muž s cejchem smrti
(1990) - E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
(1989) - Švédská princezna
(1989) - Až k bodu zlomu
(1988) - Sladké lži
(1988) - Polibek
(1987) - Útěk ze Sobiboru
(1987) - Raději zemřít
(1986) - Crossings (TV seriál)
(1985) - Not Quite Paradise
(1983) - The Making of 'Gorky Park'
(1983) - Park Gorkého
(1982) - Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
(1979) - Przyjaciele (TV seriál)
(1979) - Poslední noc lásky
(1979) - Córka albo syn
(1978) - Nie zaznasz spokoju
(1977) - Ochranné zbarvení

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.1.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joanna Pacula 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joanna Pacula - herečka

se narodila 2.1.1957 ve městě Tomaszów Lubelski
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joanna Pacula

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Joanna Pacula
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
11°50’
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°18’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
27°20’
R
VenušeVenuše:
Střelec
17°04’
 
MarsMars:
Beran
14°32’
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°29’
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°27’
 
UranUran:
Lev
5°53’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°19’
 
PlutoPluto:
Panna
0°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
26°38’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°49’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
9°41’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »