Jodie Foster wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jodie Foster
(Alicia Christian Foster)

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.11. 1962 - 08:14h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka

Jodie Foster - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.11.1962 - 08:14  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.11.1962 - 16:14  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jodie Foster 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jodie Foster
datum narození 19.11.1962
(herečka, režisérka, instagram)

Jodie Foster - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Reel Herstory: The Real Story of Reel Women
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Elysium
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2011) - The American Cinematheque Tribute to Robert Downey Jr
(2011) - Pan Bobr
(2011) - Bůh masakru
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2009) - Mateřské galeje
(2008) - The Doctors
(2008) - Zapomenutý ostrov
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Willkommen Österreich
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - BAFTA Film Awards 2007
(2007) - 100 filmů a jeden pohřeb
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Mé druhé já
(2006) - Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters
(2006) - Spojenec
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2005) - Tajemný let
(2004) - The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
(2004) - Příliš dlouhé zásnuby
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Abby Singer
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Úkryt
(2002) - Skandál v katolické škole
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(2000) - Rove Live
(2000) - What Lies Beneath: Constructing the Perfect Thriller
(2000) - Režiséři: Martin Scorsese
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Peter O'Toole - portrét
(1999) - Making 'Taxi Driver'
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Anna a král
(1998) - The Uttmost
(1998) - Three Gorges: The Biggest Dam in the World
(1998) - Everest: The Death Zone
(1998) - AFI's 100 Years... 100 Movies: The Antiheroes
(1997) - The American Film Institute Salute to Martin Scorsese
(1997) - Kontakt
(1995) - Hollywood's Most Powerful Women
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1994) - All About Bette
(1994) - Nell
(1994) - Maverick
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - It Was a Wonderful Life
(1993) - Návrat Sommersbyho
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Siskel & Ebert: Actors on Acting
(1991) - Stíny a mlha
(1991) - Mlčení jehňátek
(1991) - Človíček Tate
(1990) - Hra s ohněm
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Rabbit Ears: The Fisherman and His Wife
(1988) - Znásilnění
(1988) - Návrat do rodného města
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Siesta
(1987) - Pět rohů
(1986) - Mesmerized
(1985) - Larry King Live
(1984) - Cinema 3
(1984) - Krev těch druhých
(1984) - Hotel New Hampshire
(1983) - Svengali
(1982) - Hollywood's Children
(1982) - O'Hara's Wife
(1980) - Liščata
(1980) - Carny
(1977) - Moi, fleur bleue
(1977) - Casotto
(1977) - Candleshoe
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Taxikář
(1976) - Podivný pátek
(1976) - Ozvěna léta
(1976) - Děvčátko, které bydlí na konci ulice
(1976) - Bugsy Malone
(1975) - The Secret Life of T.K. Dearing
(1974) - Smile Jenny, You're Dead
(1974) - Paper Moon (TV seriál)
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - Rookie of the Year
(1973) - One Little Indian
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
(1973) - Alexander, Alexander
(1973) - The Addams Family (TV seriál)
(1972) - Napoleon a Samantha
(1972) - Kansas City Bomber
(1972) - The Amazing Chan and the Chan Clan (TV seriál)
(1971) - Film '72
(1970) - Menace on the Mountain

Jodie Foster - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jodie Foster - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1969) Alexandra Hedison - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1956) Cynthia Mort
(*1964) Russell Crowe
(*1953) Kim Basinger
(*1957) Kelly McGillis
(*1963) Jennifer Beals
(*1961) Nastassja Kinski
(*1960) Scott Baio
(*1968) Gillian Anderson (fáma)
(*1958) Jamie Lee Curtis (fáma)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.11.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jodie Foster 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jodie Foster - herečka, režisérka

se narodila 19.11.1962 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jodie Foster

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Jodie Foster
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
26°51’
12
 
LunaLuna:
Panna
3°21’
9
 
MerkurMerkur:
Štír
23°33’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
16°00’
11
R
MarsMars:
Lev
17°34’
8
 
JupiterJupiter:
Ryby
3°34’
3
 
SaturnSaturn:
Vodnář
6°08’
2
 
UranUran:
Panna
5°05’
9
 
NeptunNeptun:
Štír
13°43’
11
 
PlutoPluto:
Panna
11°59’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°55’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
12°59’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°09’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
24°26’
9
Domy:
Střelec
17°55’
Blíženci
17°55’
2:
Kozoroh
21°18’
8:
Rak
21°18’
3:
Vodnář
28°33’
9:
Lev
28°33’
Beran
3°46’
Váhy
3°46’
5:
Býk
2°48’
Štír
2°48’
6:
Býk
26°35’
Štír
26°35’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
10°51’
11
Slun./Luna:
Váhy
15°06’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »