Joe Cocker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joe Cocker
(John Robert Cocker)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.5. 1944 - 05:00h
Místo:
Sheffield, Anglie
Země:
Věk:
† 70 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.12.2014 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
zpěvák

Joe Cocker - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Blackwell (A)
Datum narození a čas (místní čas):
20.5.1944 - 05:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.5.1944 - 03:00  
GB, Sheffield:
53°23' s.š., 1°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joe Cocker 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Joe Cocker
datum narození 20.5.1944
(zpěvák, instagram)

Joe Cocker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatá Lýra
(2015) - Better Than the Original: The Joy of the Cover Version
(2013) - Mein Sommer '88 - Wie die Stars die DDR rockten
(2013) - Joe Cocker: Fire It Up Live (koncert)
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Across the Universe
(2004) - Tavis Smiley
(2003) - La méthode Cauet
(2002) - American Idol
(2002) - The Jubilee Girl
(2001) - The Best of Music Flashback Television Shows: Featuring Music Scene and Hullabaloo
(2000) - My Generation
(1999) - TV total
(1999) - Pavarotti & Friends 99 for Guatemala and Kosovo (koncert)
(1997) - The View
(1996) - Joe Cocker: Organic (koncert)
(1996) - Joe Cocker: Have a Little Faith
(1995) - Woodstock '94
(1994) - RTL Nachtjournal
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1991) - Leyendas de la guitarra
(1990) - Schmidteinander
(1989) - Artists United for Nature - Yes we Can (hudební videoklip)
(1989) - BingoLotto
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Mamas & the Papas: Straight Shooters
(1988) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1987) - Universum (TV seriál)
(1983) - Musicourt
(1981) - Wetten, dass..?
(1979) - NDR Talk Show
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Mad Dogs & Englishmen
(1970) - Woodstock
(1970) - Groupies
(1969) - Playboy After Dark
(1969) - Della
(1969) - This Is Tom Jones (TV seriál)
(1969) - Popcorn
(1965) - Beat-Club
(1961) - The Mike Douglas Show

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.5.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joe Cocker 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joe Cocker - zpěvák

se narodil 20.5.1944 ve městě Sheffield, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joe Cocker

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Joe Cocker
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
28°57’
1
 
LunaLuna:
Býk
1°02’
1
 
MerkurMerkur:
Býk
7°28’
1
 
VenušeVenuše:
Býk
18°39’
1
 
MarsMars:
Rak
28°34’
4
 
JupiterJupiter:
Lev
19°03’
5
 
SaturnSaturn:
Blíženci
26°02’
3
 
UranUran:
Blíženci
8°19’
2
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°36’
6
R
PlutoPluto:
Lev
6°37’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°45’
5
R
Černá LunaLilith:
Panna
10°08’
6
 
CheirónCheirón:
Panna
9°30’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
25°56’
1
Domy:
Beran
28°00’
Váhy
28°00’
2:
Blíženci
3°49’
8:
Střelec
3°49’
3:
Blíženci
23°33’
9:
Střelec
23°33’
Rak
10°16’
Kozoroh
10°16’
5:
Rak
29°03’
Kozoroh
29°03’
6:
Lev
27°36’
Vodnář
27°36’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
4°08’
12
Slun./Luna:
Býk
14°59’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »