Joe D'Amato wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joe D'Amato
(Aristide Massaccesi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Řím
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, kameraman, herec

Joe D'Amato - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
15.12.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joe D'Amato 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joe D'Amato
datum narození 15.12.1936
(režisér, scénárista, kameraman, herec, instagram)

Joe D'Amato - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - The VeneXiana
(1999) - Sogni di una ragazza di campagna
(1999) - Rocco e i mercenari
(1999) - Predatori delle Antille, I
(1999) - Prague Exposed
(1999) - Plaisir diabolique
(1999) - Harem 2000
(1999) - Experiment 2
(1999) - Experiences
(1998) - Ulysses
(1998) - Tarzhard: Il ritorno
(1998) - Showgirl
(1998) - Sexy elixír
(1998) - Selen a ostrov pokladů
(1998) - Sahara
(1998) - Rocco e i magnifici 7
(1998) - Prima e dopo la cura
(1998) - Prezidentovy ženy
(1998) - Predatori della verginità perduta, I
(1998) - Off Limits
(1998) - La Maschera di ferro
(1998) - Lussuria
(1998) - Lover
(1998) - Ladron de amor
(1998) - Ladro d'amore - Giacomo Casanova
(1998) - Initiation of Belle
(1998) - Hell's Angel
(1998) - La Figlia del padrino
(1998) - Fantasma, II
(1998) - Eternal Desire
(1998) - Crema batida
(1998) - Capricci anali
(1998) - Calamity Jane 2
(1998) - Calamity Jane
(1998) - Blow up
(1998) - Anita e la maschera di ferro
(1997) - Strip-tease
(1997) - Le Stagioni di Bel
(1997) - Sodoma Gomora
(1997) - Selen, královna slonů
(1997) - Samson in the Amazon's Land
(1997) - Rudy
(1997) - Rocco the Italian Stallion
(1997) - Peccati di culo
(1997) - Othello 2000
(1997) - Olymp aneb úkryt bohů
(1997) - Nero
(1997) - Misteri dell'Eros, I
(1997) - Lulu's Nights
(1997) - Lolita
(1997) - La Iena
(1997) - Hercules
(1997) - Goya and the Naked Maja
(1997) - Forbidden Diary of the Two Princesses
(1997) - Divoška
(1997) - Čínská kamasutra
(1997) - Cop Sucker II
(1997) - Caligula
(1997) - Afrodite: La dea dell'amore
(1996) - Ženská věznice
(1996) - Wild East
(1996) - Toreador
(1996) - Top Girl
(1996) - Seducción gitana
(1996) - Sea, Sex & Fun
(1996) - Romeo a Julie
(1996) - Robin Hood
(1996) - Provocation
(1996) - Primal Instinct
(1996) - Le Porcone volanti
(1996) - Il Monaco
(1996) - Messalina
(1996) - The Last Fight
(1996) - The Joy Club
(1996) - Checkmate
(1996) - Homo Erectus
(1996) - Flamenco Ecstasy
(1996) - Donna Flor
(1996) - Dangerous
(1996) - Daisy & Louise
(1996) - Cop Sucker
(1996) - Le Combat des chefs
(1996) - Cleopatra
(1996) - Carmen
(1996) - Amore & Psiche
(1996) - Adolescenza
(1996) - A cena con le amiche
(1995) - 120 Days of Anal
(1995) - Virility
(1995) - TARZAN X
(1995) - Pohádky tisíce a jedné noci
(1995) - Passion in Venice
(1995) - Paprika
(1995) - Mozart a Salieri
(1995) - Mafiánky
(1995) - Gangland Bangers
(1995) - Fuga di mezzanotte
(1995) - Dr. Rocco et m. Sodo
(1995) - Don Salvatore - l'ultimo Siciliano
(1995) - Dekameron II. Nemravné příběhy
(1995) - Dekameron
(1995) - Dangerous
(1995) - Colpo dell'anno
(1995) - Barone von Masoch
(1995) - Le Bambole del führer
(1995) - Alcova dei piaceri proibiti, L´
(1994) - Sexy caccia al tesoro
(1994) - Palestra - Attrezzi per signora
(1994) - Markýz de Sade
(1994) - Marco Polo
(1994) - Ladri e gentiluomini
(1994) - China and Sex - Cina e sesso
(1994) - Fantasmi al castello
(1994) - Le Casalinghe P... gli stalloni
(1994) - La Casa del piacere
(1994) - Aladin
(1993) - Rosa
(1993) - Racconti della camera rossa, I
(1993) - Il Labirinto dei sensi
(1993) - Chinese Kamasutra - Kamasutra cinese
(1993) - Contamination .7
(1993) - Aladin
(1992) - Tenera storia, Una
(1992) - Sul filo del rasoio
(1992) - Passion
(1992) - Krasavice a netvor
(1992) - Francesca's Castle
(1991) - Ritorno dalla morte
(1991) - Passion's Flower
(1991) - Ossessione fatale
(1991) - La Donna di una sera
(1991) - Il Diavolo nella carne
(1990) - Undici giorni, undici notti 2
(1990) - Quest for the Mighty Sword
(1990) - Passi caldi
(1990) - Bestie z hlubin
(1989) - Squali
(1989) - Příliš atraktivní žena
(1989) - Blue Angel Cafe
(1989) - Any Time, Any Play
(1988) - Top Model
(1988) - Amore sporco
(1987) - Vražední ptáci
(1987) - Sauvagement par-derrière
(1987) - Pomeriggio caldo
(1987) - Delizia
(1986) - Voglia di guardare
(1986) - Undici giorni, undici notti
(1986) - La Monaca del peccato
(1986) - Lussuria
(1985) - Il Piacere
(1985) - L'Alcova
(1984) - Ator l'invincibile 2
(1983) - Vergine per l'impero romano, Una
(1983) - Messalina orgasmo imperiale
(1983) - Love in Hong Kong
(1983) - Endgame - Bronx lotta finale
(1983) - Le Déchaînement pervers de Manuela
(1982) - Super Hard Love
(1982) - Stretta e bagnata
(1982) - Orgasmo nero
(1982) - Orgasmo esotico
(1982) - Delizie erotiche
(1982) - La Caligola: Storia mai raccontata
(1982) - Ator, pán ohně
(1982) - Anno 2020 - I gladiatori del futuro
(1981) - Vyvrhel z pekla
(1981) - La Voglia
(1981) - Voglia di sesso
(1981) - Sesso acerbo
(1981) - Porno Holocaust
(1981) - Caldo profumo di vergine
(1981) - Bocca golosa
(1980) - Super Climax
(1980) - Sesso nero
(1980) - Porno Esotic Love
(1980) - Paradiso Blu
(1980) - Hard Sensation
(1980) - Erotické noci oživlých mrtvol
(1980) - Blue Erotic Climax
(1980) - Antropofág
(1979) - Za hranicí temnoty
(1979) - Il Porno shop della settima strada
(1979) - Immagini di un convento
(1979) - Hot Life of Al Capone
(1978) - Le Notti porno nel mondo nº 2
(1978) - Emanuelle e le porno notti nel mondo n. 2
(1978) - La Via della prostituzione
(1978) - Papaya dei Caraibi
(1978) - Duri a morire
(1977) - Le Notti porno nel mondo
(1977) - Nahá mezi kanibaly
(1977) - Il Ginecologo della mutua
(1977) - Emanuelle - perché violenza alle donne?
(1977) - Emanuelle in America
(1976) - Voto di castità
(1976) - Eva nera
(1976) - Emanuelle e Françoise le sorelline
(1976) - Emanuella: Reportér z Orientu
(1974) - Hrdinové v pekle

Joe D'Amato - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - The VeneXiana
(1999) - Sogni di una ragazza di campagna
(1999) - Rocco e i mercenari
(1999) - Predatori delle Antille, I
(1999) - Experiences
(1998) - Showgirl
(1998) - Selen a ostrov pokladů
(1998) - Rocco e i magnifici 7
(1998) - Predatori della verginità perduta, I
(1998) - Off Limits
(1998) - Lussuria
(1998) - Il Laureato
(1998) - Ladro d'amore - Giacomo Casanova
(1998) - La Figlia del padrino
(1998) - Eternal Desire
(1998) - Capricci anali
(1998) - Calamity Jane
(1998) - Blow up
(1998) - Anita e la maschera di ferro
(1997) - Sodoma Gomora
(1997) - Samson in the Amazon's Land
(1997) - Othello 2000
(1997) - Olymp aneb úkryt bohů
(1997) - La Iena
(1997) - Hercules
(1997) - Čínská kamasutra
(1997) - Cop Sucker II
(1997) - Caligula
(1997) - Afrodite: La dea dell'amore
(1996) - Ženská věznice
(1996) - Toreador
(1996) - Top Girl
(1996) - Robin Hood
(1996) - Provocation
(1996) - Le Porcone volanti
(1996) - Messalina
(1996) - The Last Fight
(1996) - The Joy Club
(1996) - Flamenco Ecstasy
(1996) - Cop Sucker
(1996) - Cleopatra
(1996) - Amore & Psiche
(1996) - A cena con le amiche
(1995) - 120 Days of Anal
(1995) - Virility
(1995) - TARZAN X
(1995) - Paprika
(1995) - Mozart a Salieri
(1995) - Mafiánky
(1995) - Don Salvatore - l'ultimo Siciliano
(1995) - Dekameron II. Nemravné příběhy
(1995) - Dekameron
(1995) - Dangerous
(1995) - Colpo dell'anno
(1995) - Le Bambole del führer
(1994) - Hell's Angel
(1994) - Palestra - Attrezzi per signora
(1994) - La Casa del piacere
(1994) - Aladin
(1993) - Il Labirinto dei sensi
(1991) - Ritorno dalla morte
(1991) - Passion's Flower
(1991) - Ossessione fatale
(1991) - La Donna di una sera
(1991) - Il Diavolo nella carne
(1990) - Quest for the Mighty Sword
(1990) - Bestie z hlubin
(1989) - Příliš atraktivní žena
(1989) - Blue Angel Cafe
(1989) - Any Time, Any Play
(1988) - Top Model
(1987) - Vražední ptáci
(1987) - Pomeriggio caldo
(1987) - Delizia
(1986) - Voglia di guardare
(1986) - La Monaca del peccato
(1986) - Lussuria
(1985) - Il Piacere
(1985) - L'Alcova
(1984) - Ator l'invincibile 2
(1983) - Vergine per l'impero romano, Una
(1983) - Endgame - Bronx lotta finale
(1982) - Super Hard Love
(1982) - Stretta e bagnata
(1982) - Delizie erotiche
(1982) - Cuando calienta el sol... vamos a la playa
(1982) - La Caligola: Storia mai raccontata
(1982) - Ator, pán ohně
(1981) - Vyvrhel z pekla
(1981) - Le porno investigatrici
(1981) - Le ereditiere superporno
(1981) - Labbra bagnate
(1980) - Super Climax
(1980) - Porno Esotic Love
(1980) - Paradiso Blu
(1980) - Hard Sensation
(1980) - Erotické noci oživlých mrtvol
(1980) - Blue Erotic Climax
(1979) - Za hranicí temnoty
(1979) - Immagini di un convento
(1978) - Le Notti porno nel mondo nº 2
(1978) - Emanuelle e le porno notti nel mondo n. 2
(1978) - La Via della prostituzione
(1978) - Papaya dei Caraibi
(1978) - Duri a morire
(1977) - Nahá mezi kanibaly
(1977) - Emanuelle in America
(1976) - Voto di castità
(1976) - Eva nera
(1976) - Emanuelle e Françoise le sorelline
(1976) - Emanuella: Reportér z Orientu
(1975) - Peccati in famiglia
(1975) - Buttiglione diventa capo del servizio segreto
(1974) - Professore venga accompagnato dai suoi genitori
(1974) - Návrat bílého tesáka
(1974) - Hrdinové v pekle
(1974) - Giubbe rosse
(1974) - Il Colonnello Buttiglione diventa generale
(1974) - Brigitte, Laura, Ursula, Monica, Raquel, Litz, Florinda, Barbara, Claudia, e Sofia le chiamo tutte... anima mia
(1974) - The Arena
(1974) - L'Anticristo
(1973) - Il Plenilunio delle vergini
(1973) - Novelle licenziose di vergini vogliose
(1973) - La Morte ha sorriso all'assassino
(1973) - Dio, sei proprio un padreterno!
(1973) - Il Consigliori
(1972) - Sollazzevoli storie di mogli gaudenti e mariti penitenti - Decameron nº 69
(1972) - Solange: Teror v dívčí škole
(1972) - Scansati... a Trinità arriva Eldorado
(1972) - Le Notti peccaminose di Pietro l'Aretino
(1972) - La Gatta in calore
(1972) - Familiari delle vittime non saranno avvertiti, I
(1972) - Bounty killer a Trinità, Un
(1972) - L'Assassino... è al telefono
(1972) - Amico, stammi lontano almeno un palmo
(1971) - Per una bara piena di dollari
(1971) - Ozbrojme se a odjeďte!
(1971) - Giù la testa... hombre
(1971) - All'ultimo minuto (TV seriál)
(1970) - Inginocchiati straniero... I cadaveri non fanno ombra!
(1970) - Disperatamente l'estate scorsa
(1970) - Arrivano Django e Sartana... è la fine
(1969) - Pelle di bandito
(1969) - L'Isola delle svedesi
(1968) - Rose rosse per il fuehrer

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.12.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joe D'Amato 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joe D'Amato - režisér, scénárista, kameraman, herec

se narodil 15.12.1936 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joe D'Amato

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Joe D'Amato
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
23°21’
 
LunaLuna:
Kozoroh
10°38’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°01’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°38’
 
MarsMars:
Váhy
18°05’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
2°58’
 
SaturnSaturn:
Ryby
16°23’
 
UranUran:
Býk
5°59’
R
NeptunNeptun:
Panna
18°57’
 
PlutoPluto:
Rak
28°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°24’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°10’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
20°23’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »