Joe Mantegna wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joe Mantegna
(Joseph Anthony Mantegna Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec, režisér

Joe Mantegna - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.11.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joe Mantegna 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Joe Mantegna
datum narození 13.11.1947
(herec, režisér, instagram)

Joe Mantegna - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Bronx Bull
(2015) - Now More Than Ever: The History of Chicago
(2015) - Bad IQ
(2015) - Kill Me, Deadly
(2014) - 10 Cent Pistol
(2013) - Compulsion
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Looking for Lenny
(2011) - Sacks West
(2011) - Auta 2
(2010) - The Simpsons: Access All Areas
(2010) - The Simpsons: Celebrity Friends
(2010) - Na sv. Valentýna
(2009) - My Suicide
(2009) - Lonely Street
(2009) - The House That Jack Built
(2009) - The Assistants
(2008) - The Masterpiece That Almost Wasn't
(2008) - West of Brooklyn
(2008) - Neplodná obrana
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2008) - The Last Hit Man
(2008) - Childless
(2008) - Hank a Mike
(2008) - Červený pás
(2007) - Your Mommy Kills Animals
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Simpsonovi ve filmu
(2007) - Příběhy z USA
(2007) - Odložená žena (TV seriál)
(2007) - Nahá kořist
(2007) - Elvis a Anabelle
(2007) - Cougar Club
(2006) - Club Soda
(2005) - Portrét šílenství
(2005) - Nine Lives
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Mladej a já
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - This Old Cub
(2004) - Pontormo
(2004) - Griffinovic Vánoce
(2004) - Američan
(2003) - Comedy Central Roast of Denis Leary
(2003) - Strýček Nino
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - Ženy proti mužům
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2002) - Mother Ghost
(2002) - Byl jsem mladým Faustem
(2001) - Holocaust: New York Tolerance Center
(2001) - Walking Shadow
(2001) - Turbulence 3: Heavy Metal
(2001) - Off Key
(2001) - Laguna
(2001) - Labutí trumpetka
(2001) - Cena mlčení
(2000) - Záhadné zmizení
(2000) - More Dogs Than Bones
(2000) - The Last Producer
(2000) - Lakeboat
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Nespoutaná volnost
(1999) - My Little Assassin
(1999) - Maximální turbulence
(1999) - Malé hříchy
(1999) - Kurýr
(1998) - The Wonderful Ice Cream Suit
(1998) - Tělo a duše
(1998) - Rat Pack
(1998) - Mafiánský synek
(1998) - The Last Don II (TV seriál)
(1998) - Jerry & Tom
(1998) - The Great Empire: Rome
(1998) - Error in Judgment
(1998) - Epidemie lásky
(1998) - Celebrity
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Vrah nebo oběť
(1997) - Poslední don (TV seriál)
(1997) - Možná jsem vrah
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - A Call to Remember
(1996) - Zhubni!
(1996) - Underworld
(1996) - Oko za oko
(1996) - Intimní detaily
(1996) - Hra o život
(1996) - Albino Alligator
(1995) - Zapomeň na Paříž
(1995) - V dobrém i zlém
(1995) - Mimo podezření
(1995) - Favorite Deadly Sins
(1995) - Captain Nuke and the Bomber Boys
(1994) - Trable prcka Binka
(1994) - Rockeři
(1994) - Kritický stav
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Tělo jako důkaz
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Nevinné tahy
(1993) - Family Prayers
(1992) - When It Was a Game 2
(1992) - Vodní motor
(1992) - Soudruzi v akci
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1991) - Vražda
(1991) - Dospívání v Queens
(1991) - Bugsy
(1990) - Kmotr III
(1990) - Alice
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Počkej do jara, Bandini
(1988) - S mafií v patách
(1987) - Podezřelý
(1987) - Plevel
(1987) - Hráčské doupě
(1987) - Critical Condition
(1986) - Tři amigos
(1986) - Mimo službu
(1986) - Dům za všechny peníze
(1985) - Nebezpečné situace
(1984) - Comedy Zone
(1984) - The Outlaws
(1983) - Second Thoughts
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Xanadu
(1979) - To Be Announced
(1979) - Elvis Presley
(1979) - Bleacher Bums
(1978) - Towing
(1978) - A Steady Rain
(1977) - Soap (TV seriál)
(1977) - Medusa Challenger
(1975) - Saturday Night Live

Joe Mantegna - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joe Mantegna 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joe Mantegna - herec, režisér

se narodil 13.11.1947 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joe Mantegna

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Joe Mantegna
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
20°15’
 
LunaLuna:
Štír
28°07’
 
MerkurMerkur:
Štír
5°41’
R
VenušeVenuše:
Střelec
8°34’
 
MarsMars:
Lev
22°41’
 
JupiterJupiter:
Střelec
4°22’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°16’
 
UranUran:
Blíženci
25°27’
R
NeptunNeptun:
Váhy
11°56’
 
PlutoPluto:
Lev
14°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°23’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
1°55’
 
CheirónCheirón:
Štír
14°44’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »