Joe Morton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joe Morton

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec, režisér

Joe Morton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.10.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joe Morton 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Joe Morton
datum narození 18.10.1947
(herec, režisér, instagram)

Joe Morton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Proof (TV seriál)
(2015) - Grace and Frankie (TV seriál)
(2015) - Clevelandský únos
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - Hollywood Today Live
(2013) - Home
(2012) - Skandál (TV seriál)
(2012) - Kóma
(2010) - The Mulberry Tree
(2009) - Harlem in Montmartre: A Paris Jazz Story
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2009) - Hranice
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Wherever You Are
(2007) - Badland
(2007) - Americký gangster
(2006) - Noční volání
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Cesta na měsíc
(2005) - Vzpomínáme
(2005) - Stealth: Přísně tajná mise
(2005) - Lenny, zázračný pes
(2005) - Character Studies (TV seriál)
(2005) - E-Ring (TV seriál)
(2005) - Back in the Day
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Breaking Dawn
(2003) - War Birds: Diary of an Unknown Aviator
(2003) - Zločinné myšlenky
(2003) - Výplata
(2003) - Jasperský lynč
(2002) - Ztracené ponorky
(2002) - Na křídlech vážky
(2001) - Jazz (TV seriál)
(2001) - Africa (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Ali
(2000) - Pod povrchem
(2000) - Nahoru, dolů
(2000) - Ali: An American Hero
(1999) - The Black Press: Soldiers Without Swords
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Fenomén Y2K
(1999) - Astronautova žena
(1998) - When It Clicks
(1998) - Nadaný žák
(1998) - Mercy Point (TV seriál)
(1998) - Blues Brothers 2000
(1997) - Miss Evers' Boys
(1997) - Úchyl
(1997) - Trouble on the Corner
(1997) - Prince Street (TV seriál)
(1997) - Nebezpečná rychlost 2: Zásah
(1996) - Osamělá hvězda
(1996) - Jack Reed: Death and Vengeance
(1996) - Boeing 747 v ohrožení
(1995) - Blood & Iron: The Story of the German War Machine (TV seriál)
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - The Walking Dead
(1995) - Ve stínu zla
(1995) - Under One Roof (TV seriál)
(1994) - Neobyčejné léto
(1994) - Nebezpečná rychlost
(1993) - The Great Depression (TV seriál)
(1993) - Terminátor 2: Víc než jste ve filmu viděli
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1992) - O myších a lidech
(1992) - Navždy mladý
(1992) - Dědictví lží
(1991) - Ztracená četa
(1991) - Terminátor 2: Den zúčtování
(1991) - Město naděje
(1990) - Challenger
(1990) - Equal Justice
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1989) - Step
(1989) - Howard Beach: Making a Case for Murder
(1988) - The Kissing Booth
(1988) - Zelly a já
(1988) - Velitelkou v pekle
(1988) - Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami
(1988) - Police Story: Burnout
(1988) - Být dobrou matkou
(1987) - Psanci
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - Křižovatky
(1985) - Zmatek v hlavě
(1984) - A Good Sport
(1984) - Bratr z jiné planety
(1983) - Kletba Růžového pantera
(1983) - The Files on Jill Hatch
(1982) - The Clairvoyant
(1981) - We're Fighting Back
(1980) - Death Penalty
(1979) - Lawman Without a Gun
(1979) - ...a spravedlnost pro všechny
(1978) - Watch Your Mouth (TV seriál)
(1977) - Between the Lines
(1975) - Grady (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)

Joe Morton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.10.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joe Morton 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joe Morton - herec, režisér

se narodil 18.10.1947 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joe Morton

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Joe Morton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
24°15’
 
LunaLuna:
Střelec
15°09’
 
MerkurMerkur:
Štír
18°32’
 
VenušeVenuše:
Štír
6°08’
 
MarsMars:
Lev
9°44’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°51’
 
SaturnSaturn:
Lev
20°42’
 
UranUran:
Blíženci
26°03’
R
NeptunNeptun:
Váhy
11°03’
 
PlutoPluto:
Lev
14°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°45’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°00’
 
CheirónCheirón:
Štír
11°10’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »