Joel McCrea wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joel McCrea
(Joel Albert McCrea)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.11. 1905 - 07:00h
Místo:
South Pasadena, Kalifornie
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
20.10.1990 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Joel McCrea - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.11.1905 - 07:00  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.11.1905 - 15:00  
US, South Pasadena:
34°5' s.š., 118°19' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joel McCrea 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joel McCrea
datum narození 5.11.1905
(herec, instagram)

Joel McCrea - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Thou Shalt Not: Sex, Sin and Censorship in Pre-Code Hollywood
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(1985) - George Stevens: A Filmmaker's Journey
(1982) - Night of 100 Stars
(1976) - Země mustangů
(1973) - The Great American Cowboy
(1970) - Sioux Nation
(1970) - Cry Blood, Apache
(1966) - The Young Rounders
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1962) - Jízda vysočinou
(1960) - The Crowning Experience
(1959) - Wichita Town (TV seriál)
(1959) - Přestřelka v Dodge City
(1958) - Fort Massacre
(1958) - Cattle Empire
(1957) - Trooper Hook
(1957) - The Oklahoman
(1957) - The Tall Stranger
(1957) - Gunsight Ridge
(1956) - The First Texan
(1955) - Wichita
(1955) - Stranger on Horseback
(1954) - Border River
(1954) - Black Horse Canyon
(1953) - Rough Shoot
(1953) - Lone Hand
(1952) - The San Francisco Story
(1951) - Hollywood Story
(1951) - Cattle Drive
(1950) - Screen Actors
(1950) - The Outriders
(1950) - Stars in My Crown
(1950) - Saddle Tramp
(1950) - Frenchie
(1949) - South of St. Louis
(1949) - Colorado Territory
(1948) - Four Faces West
(1947) - Ramrod
(1946) - The Virginian
(1945) - The Unseen
(1944) - The Great Moment
(1944) - Buffalo Bill
(1943) - Veselá tlačenice
(1942) - The Great Man's Lady
(1942) - Příběh z Palm Beach
(1941) - Sullivanovy cesty
(1941) - Reaching for the Sun
(1940) - Zahraniční dopisovatel
(1940) - The Primrose Path
(1940) - He Married His Wife
(1939) - Union Pacific
(1939) - They Shall Have Music
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Espionage Agent
(1938) - Youth Takes a Fling
(1938) - Three Blind Mice
(1937) - Woman Chases Man
(1937) - Wells Fargo
(1937) - V newyorském přístavu
(1937) - Internes Can't Take Money
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 2
(1936) - Vražedná lež
(1936) - Two in a Crowd
(1936) - Děvče z baru
(1936) - Banjo on My Knee
(1936) - Adventure in Manhattan
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 9
(1935) - Woman Wanted
(1935) - Splendor
(1935) - Private Worlds
(1935) - Our Little Girl
(1935) - Barbary Coast
(1934) - The Richest Girl in the World
(1934) - Half a Sinner
(1934) - Gambling Lady
(1933) - The Silver Cord
(1933) - Scarlet River
(1933) - One Man's Journey
(1933) - Chance at Heaven
(1933) - Bed of Roses
(1932) - Ztracená eskadra
(1932) - The Sport Parade
(1932) - Rockabye
(1932) - Rajské ptáče
(1932) - Nejnebezpečnější hra
(1932) - Business and Pleasure
(1931) - The Common Law
(1931) - Once a Sinner
(1931) - Kept Husbands
(1931) - Girls About Town
(1931) - Born to Love
(1930) - The Silver Horde
(1930) - Lightnin'
(1929) - The Thirteenth Chair
(1929) - The Divine Lady
(1929) - So This Is College
(1929) - Rozpoutaná vášeň
(1929) - The Jazz Age
(1929) - Dynamite
(1928) - Freedom of the Press
(1928) - The Five O'Clock Girl
(1928) - Dead Man's Curve
(1927) - The Fair Co-Ed
(1927) - The Enemy
Joel McCrea - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1907) Frances Dee - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1903) Claudette Colbert
(*1907) Katharine Hepburn
(*1905) Constance Bennett
(*1904) Dolores del Rio
(*1911) Jean Harlow
(*1897) Marion Davies

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joel McCrea 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joel McCrea - herec

se narodil 5.11.1905 ve městě South Pasadena, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joel McCrea

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Joel McCrea
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
12°32’
12
 
LunaLuna:
Ryby
0°27’
4
 
MerkurMerkur:
Štír
26°56’
1
 
VenušeVenuše:
Váhy
18°23’
11
 
MarsMars:
Kozoroh
20°37’
2
 
JupiterJupiter:
Blíženci
3°52’
7
R
SaturnSaturn:
Vodnář
26°13’
3
 
UranUran:
Kozoroh
1°34’
2
 
NeptunNeptun:
Rak
10°16’
8
R
PlutoPluto:
Blíženci
22°24’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°07’
9
R
Černá LunaLilith:
Býk
2°06’
6
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°44’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
8°34’
4
Domy:
Štír
20°39’
Býk
20°39’
2:
Střelec
20°30’
8:
Blíženci
20°30’
3:
Kozoroh
23°51’
9:
Rak
23°51’
Vodnář
28°42’
Lev
28°42’
5:
Beran
0°50’
Váhy
0°50’
6:
Beran
27°55’
Váhy
27°55’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
9°40’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
6°30’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »