Joey Fatone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joey Fatone
(Joseph Anthony Fatone Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec

Joey Fatone - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.1.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joey Fatone 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Joey Fatone
datum narození 28.1.1977
(herec, instagram)

Joey Fatone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Moje tlustá řecká svatba 2
(2016) - Dead 7
(2015) - The Jack and Triumph Show (TV seriál)
(2015) - Lundon's Bridge and the Three Keys
(2013) - Army of the Damned
(2012) - The Eric Andre Show
(2012) - Žraločí masakr v Jersey Shore
(2012) - Mancation
(2011) - Inkubus
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2008) - TV Guide Live at the Emmy Awards
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Larry the Cable Guy's Star-Studded Christmas Extravaganza
(2008) - Beethoven: Velký trhák
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2007) - Red Riding Hood
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - The Bros.
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Character Studies (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Fame (TV seriál)
(2003) - Smolař
(2003) - Bill Stanton Project (TV seriál)
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - 'N Sync: PopOdyssey Live (koncert)
(2002) - Moje tlustá řecká svatba
(2002) - The Kentucky Derby
(2001) - Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - N'Sync: The Road to Celebrity (koncert)
(2001) - 'N Sync: The Atlantis Concert (koncert)
(2001) - NSync: Bigger Than Live (koncert)
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Přesný zásah
(2001) - Koho hledá Kevin?
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - 'N Sync: 'Ntimate Holiday Special
(2000) - 'N Sync: Making the Tour
(2000) - 'N Sync: Live From Madison Square Garden (koncert)
(2000) - 'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!
(2000) - Gloria Estefan's Caribbean Soul: The Atlantis Concert (koncert)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Teen Choice Awards 1999
(1999) - The Miss Teen USA Pageant
(1999) - Armagedd'NSync
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - 'N Sync: No Strings Attached
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1999) - L'Oreal Summer Music Mania (koncert)
(1998) - 'N Sync TV
(1998) - 'N Sync In Concert (koncert)
(1993) - Matiné
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
Joey Fatone - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1970) Minnie Driver
(*1979) Pink

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.1.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joey Fatone 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joey Fatone - herec

se narodil 28.1.1977 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joey Fatone

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Joey Fatone
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
8°27’
 
LunaLuna:
Býk
22°18’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
13°33’
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°24’
 
MarsMars:
Kozoroh
20°47’
 
JupiterJupiter:
Býk
21°27’
 
SaturnSaturn:
Lev
13°50’
R
UranUran:
Štír
11°38’
 
NeptunNeptun:
Střelec
15°29’
 
PlutoPluto:
Váhy
14°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°25’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°30’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »