John Anderson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Anderson
(John Robert Anderson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Clayton
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
7.8.1992 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, režisér

John Anderson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.10.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Anderson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
John Anderson
datum narození 20.10.1922
(herec, režisér, instagram)

John Anderson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Wyatt Earp: Return to Tombstone
(1992) - Všechno byla lež
(1991) - Za bílého dne
(1991) - Táta
(1991) - Babe Ruth
(1990) - Follow Your Heart
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Detailní záběr
(1989) - Deadly Innocents
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1988) - Knightwatch (TV seriál)
(1988) - Baby Boom (TV seriál)
(1987) - Square One TV
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Mathnet (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - American Harvest
(1986) - Starman (TV seriál)
(1986) - Scorpion
(1986) - Příliš mladý aby zemřel
(1986) - Perfect Strangers (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - I-Man
(1986) - Hardesty House
(1986) - Dream West (TV seriál)
(1986) - Amerasia
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Sins of the Past
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Jessie (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1982) - Missing Children: A Mother's Story
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - The First Time
(1982) - Carry Me Back
(1982) - Ashes and Embers
(1982) - The American Adventure
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Páskové z Los Angeles
(1981) - Checking In (TV seriál)
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
(1980) - Polda a bandita 2
(1980) - Blesk z čistého nebe
(1979) - In Search of Historic Jesus
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Project U.F.O. (TV seriál)
(1978) - Donner Pass: The Road to Survival
(1978) - The Deerslayer
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - Tales of the Unexpected (TV seriál)
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - The Lincoln Conspiracy
(1977) - The Last Hurrah
(1977) - Force of Evil
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - The Quest
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - The Dark Side of Innocence
(1976) - Bridger
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1975) - The Specialist
(1975) - Landfall
(1975) - The Family Holvak (TV seriál)
(1975) - Death Among Friends
(1975) - Dead Man on the Run
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Smile Jenny, You're Dead
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Manhunter
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Holubice
(1974) - Heat Wave!
(1973) - Set This Town on Fire
(1973) - Executive Action
(1973) - Egan
(1973) - Il Consigliori
(1973) - Call to Danger
(1973) - Brock's Last Case
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - The Sixth Sense (TV seriál)
(1972) - The Stepmother
(1972) - Molly and Lawless John
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Man and Boy
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Hitched
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - Cade's County (TV seriál)
(1971) - Bearcats! (TV seriál)
(1970) - The Animals
(1970) - The Andersonville Trial
(1970) - Modré uniformy
(1970) - Bavlna v Harlemu
(1969) - Ostře sledovaná banka
(1969) - Mladý Billy Young
(1969) - Heaven with a Gun
(1968) - 5 Card Stud
(1968) - Massacre Harbor
(1968) - A Man Called Gannon
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Day of the Evil Gun
(1967) - Vítejte do Zlých časů
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1967) - A Covenant with Death
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - The Road West (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1966) - Štístko
(1966) - Scalplock
(1966) - Příběh kosatky
(1966) - Occasional Wife (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1965) - The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1965) - Ďábelský bacil
(1965) - Cesta spásy
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - Redigo (TV seriál)
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - Walk on the Wild Side
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Jízda vysočinou
(1962) - Geronimo
(1961) - 87th Precinct (TV seriál)
(1961) - King of Diamonds (TV seriál)
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - The Westerner (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Wackiest Ship in the Army
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Psycho
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Le Olimpiadi dei mariti
(1960) - Harrigan and Son (TV seriál)
(1960) - Dante (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Poslední vlak z Gun Hillu
(1959) - The Man from Blackhawk (TV seriál)
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - Johnny Ringo (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Black Saddle (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - Yancy Derringer (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The True Story of Lynn Stuart
(1958) - The Rough Riders (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Steve Canyon (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)

John Anderson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Anderson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1934) Sally Todd

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.10.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Anderson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Anderson - herec, režisér

se narodil 20.10.1922 ve městě Clayton, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Anderson

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


John Anderson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
26°18’
 
LunaLuna:
Váhy
25°20’
 
MerkurMerkur:
Váhy
16°04’
R
VenušeVenuše:
Střelec
5°46’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°56’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°37’
 
SaturnSaturn:
Váhy
12°36’
 
UranUran:
Ryby
10°02’
R
NeptunNeptun:
Lev
17°54’
 
PlutoPluto:
Rak
11°12’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°10’
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°05’
 
CheirónCheirón:
Beran
14°41’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »