John Astin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Astin
(John Allen Astin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Baltimore, Maryland
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herec

John Astin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.3.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Astin 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Astin
datum narození 30.3.1930
(herec, instagram)

John Astin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole
(2005) - Škola života
(2001) - Betaville
(2000) - Kid Quick
(1998) - Making of 'The Frighteners, The'
(1998) - Nová Addamsova rodina (TV seriál)
(1996) - Přízraky
(1995) - The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
(1995) - Harrison Bergeron
(1994) - Runaway Daughters
(1994) - Mlčení šunek
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - Stepmonster
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Huck and the King of Hearts
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1992) - The Addams Family (TV seriál)
(1991) - Vraždící rajčata požírají Francii!
(1991) - Útok vraždících rajčat
(1991) - Taz-mánie (TV seriál)
(1991) - Past Imperfect
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1990) - Gremlins 2
(1990) - Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
(1989) - The Saint: The Blue Dulac
(1989) - Night Life
(1988) - Návrat vražedných rajčat
(1987) - Harry Anderson's Sideshow
(1987) - Školák vlkodlak 2
(1987) - Body Slam
(1987) - Adventures Beyond Belief
(1986) - Mystery Magical Special
(1986) - Mr. Boogedy
(1985) - Mary (TV seriál)
(1985) - Bláznivá dovolená v Evropě
(1984) - Super Password
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1977) - Operation Petticoat
(1977) - Operation Petticoat (TV seriál)
(1977) - Halloween with the New Addams Family
(1976) - Podivný pátek
(1975) - The Dream Makers
(1974) - Tattletales
(1974) - The Horror Hall of Fame: A Monster Salute
(1974) - Skyway to Death
(1974) - Only with Married Men
(1974) - Miss Kline, We Love You
(1973) - The Brothers O'Toole
(1972) - Wacky Taxi
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - Get to Know Your Rabbit
(1972) - Evil Roy Slade
(1972) - Every Little Crook and Nanny
(1971) - Two on a Bench
(1971) - Mickeyho přátelé (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Bunny O'Hare
(1969) - Viva Max!
(1968) - Prelude
(1968) - Candy
(1967) - The Spirit Is Willing
(1967) - Sheriff Who
(1966) - The Pruitts of Southampton (TV seriál)
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1963) - The Wheeler Dealers
(1963) - Později, miláčku!
(1962) - Period of Adjustment
(1962) - Kouzlo norkové kožešiny
(1962) - I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
(1961) - West Side Story
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - The Pusher
(1960) - Peter Loves Mary (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
John Astin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1946) Patty Duke - manželka

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.3.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Astin 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Astin - herec

se narodil 30.3.1930 ve městě Baltimore, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Astin

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


John Astin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
9°03’
 
LunaLuna:
Beran
12°05’
 
MerkurMerkur:
Beran
6°56’
 
VenušeVenuše:
Beran
21°48’
 
MarsMars:
Ryby
10°22’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
11°28’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°29’
 
UranUran:
Beran
11°12’
 
NeptunNeptun:
Panna
1°15’
R
PlutoPluto:
Rak
17°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°15’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
4°53’
 
CheirónCheirón:
Býk
11°52’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »