John Aylward wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Aylward

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Seattle, Washington
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

John Aylward - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.11.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Aylward 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Aylward
datum narození 7.11.1946
(herec, instagram)

John Aylward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Gangster Squad – Lovci mafie
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Major Crimes (TV seriál)
(2012) - American Horror Story: Asylum (TV seriál)
(2011) - Voda pro slony
(2011) - Kauzy podle Kate (TV seriál)
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2010) - Žalobce a obhájce (TV seriál)
(2010) - Podivní
(2010) - Norman
(2010) - Legally Mad
(2009) - Promlčené zločiny
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Šedovlasý pán
(2007) - Forfeit
(2007) - Big Shots (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - My Boys (TV seriál)
(2006) - Celestinské proroctví
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Vetřelci z hlubin (TV seriál)
(2005) - Příšerná tchyně
(2005) - Její případ
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - L.A. Okrsek 187
(2003) - Kašlu na lásku
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2002) - Good Morning, Miami (TV seriál)
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2002) - Česká spojka
(2002) - Cesta do války
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Návštěvníci: Cesta do Ameriky
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Uprchlík (TV seriál)
(2000) - Třináct dní
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Secret Agent Man (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Instinkt
(1999) - Cena za život
(1999) - Can't Stop Dancing
(1998) - Netvor
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Graceland
(1998) - Armageddon
(1997) - Útěk
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Buddy
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Na jedné lodi (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Želví nindžové III
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Msta
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Vražda mého otce
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Tři uprchlíci
(1989) - Third Degree Burn
(1988) - Sedm hodin do rozsudku
(1987) - Stamp of a Killer
(1976) - The Secret Life of John Chapman

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.11.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Aylward 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Aylward - herec

se narodil 7.11.1946 ve městě Seattle, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Aylward

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


John Aylward
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
14°28’
 
LunaLuna:
Beran
19°47’
 
MerkurMerkur:
Střelec
6°24’
 
VenušeVenuše:
Střelec
0°22’
R
MarsMars:
Střelec
0°31’
 
JupiterJupiter:
Štír
9°14’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°43’
 
UranUran:
Blíženci
21°07’
R
NeptunNeptun:
Váhy
9°38’
 
PlutoPluto:
Lev
13°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°01’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
20°38’
 
CheirónCheirón:
Váhy
29°36’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »