John Candy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Candy
(John Franklin Candy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toronto
Země:
Věk:
† 43 let
Úmrtí:
4.3.1994 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, scénárista

John Candy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
31.10.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Candy 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Candy
datum narození 31.10.1950
(herec, scénárista, instagram)

John Candy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - The Greatest Canadian (TV seriál)
(1996) - The Best of John Candy on SCTV
(1995) - Kanadská slanina
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Rukojmím na jeden den
(1994) - Přepadení na východě
(1993) - Objev roku
(1993) - Kokosy na sněhu
(1992) - Byl jednou jeden zločin
(1992) - Boris a Nataša
(1991) - Šílený
(1991) - Sám a sám
(1991) - Nic než trable
(1991) - JFK
(1991) - Hledám místo
(1990) - Záchranáři u protinožců
(1990) - Sám doma
(1990) - Ďáblové na kolech
(1989) - Flames 88-89
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Strýček Buck
(1989) - The Rocket Boy
(1989) - Kdo je Harry Crumb?
(1989) - Camp Candy (TV seriál)
(1988) - Sesame Street, Special
(1988) - The Best of SCTV
(1988) - Jackie Gleason: The Great One
(1988) - Manželské etudy
(1988) - Hot to Trot
(1988) - Báječná dovolená
(1987) - Citizen Steve
(1987) - Spaceballs
(1987) - Really Weird Tales
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1986) - Comic Relief
(1986) - Big City Comedy
(1986) - Ozbrojení a nebezpeční
(1986) - Malý krámek hrůz
(1986) - Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood
(1985) - Martin Short: Concert for the North Americas
(1985) - The Canadian Conspiracy
(1985) - Tears Are Not Enough
(1985) - Vydařená dovolená
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1985) - Brewsterovy milióny
(1985) - Blázni a dobrovolníci
(1984) - Žbluňk!
(1984) - The Last Polka
(1983) - SCTV Channel
(1983) - Když chlap zešílí
(1983) - Bláznivá dovolená
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - It Came from Hollywood
(1981) - SCTV Network 90
(1981) - Tales of the Klondike (TV seriál)
(1981) - Lampasy
(1981) - Heavy Metal
(1980) - Double Negative
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1980) - Bratři Bluesovi
(1979) - 1941
(1979) - Lost and Found
(1978) - Tichý společník
(1976) - Second City TV
(1976) - Tunnel Vision
(1976) - The Clown Murders
(1976) - Find the Lady
(1975) - It Seemed Like a Good Idea at the Time
(1975) - Coming Up Rosie (TV seriál)
(1974) - Last Bride of Salem
(1974) - Dr. Zonk and the Zunkins (TV seriál)
(1973) - Class of '44
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - The David Steinberg Show (TV seriál)

John Candy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

John Candy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.10.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Candy 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Candy - herec, scénárista

se narodil 31.10.1950 ve městě Toronto, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Candy

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


John Candy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
7°29’
 
LunaLuna:
Rak
8°56’
 
MerkurMerkur:
Štír
6°43’
 
VenušeVenuše:
Štír
4°05’
 
MarsMars:
Střelec
25°41’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
27°40’
 
SaturnSaturn:
Panna
28°03’
 
UranUran:
Rak
9°22’
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°50’
 
PlutoPluto:
Lev
19°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°02’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°34’
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°27’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »