John Cho wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Cho
(John Yohan Cho)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Soul
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec, hudebník

John Cho - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.6.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Cho 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Cho
datum narození 16.6.1972
(herec, hudebník, instagram)

John Cho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Star Trek: Do neznáma
(2016) - Get a Job
(2015) - Zipper
(2015) - Babička je lepší
(2014) - Selfie (TV seriál)
(2013) - Z cizího krev neteče
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2013) - Ospalá díra (TV seriál)
(2012) - Total Recall
(2012) - Prci, prci, prcičky: Školní sraz
(2012) - Go On (TV seriál)
(2011) - Zahulíme, uvidíme 3
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2010) - Caller ID
(2010) - Backwash (TV seriál)
(2009) - Star Trek: Gag Reel
(2009) - Special zu 'Star Trek XI'
(2009) - Star Trek
(2009) - Saint John of Las Vegas
(2009) - FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
(2008) - Zahulíme, uvidíme 2
(2008) - Rande na jednu noc
(2008) - Childrens' Hospital (TV seriál)
(2008) - Harold & Kumar Go to Amsterdam
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Weseuteu 32beonga
(2007) - Up All Night
(2007) - To, co dýchám
(2007) - Chechták
(2006) - Žhavé nápady
(2006) - The Singles Table (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Hledáme Ydol
(2005) - Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Bam Bam and Celeste
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Zahulíme, uvidíme
(2004) - V dobré společnosti
(2004) - See This Movie
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Prci, prci, prcičky 3: Svatba
(2002) - Velký tlustý lhář
(2002) - Solaris
(2002) - Better Luck Tomorrow
(2001) - Zpátky na zem
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Pavoučí nestvůra
(2001) - Pavilon žen
(2001) - Off Centre (TV seriál)
(2001) - Nenarozený
(2001) - Evoluce
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(2000) - Among Others
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - Prci, prci, prcičky
(1999) - Americká krása
(1998) - Yellow
(1998) - Příběh Tigera Woodse
(1998) - Exchange Value
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Vrtěti psem
(1997) - Shopping for Fangs

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.6.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Cho 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Cho - herec, hudebník

se narodil 16.6.1972 ve městě Soul
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Cho

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


John Cho
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
25°25’
 
LunaLuna:
Panna
0°30’
 
MerkurMerkur:
Rak
8°53’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
27°12’
R
MarsMars:
Rak
22°16’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°30’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
12°02’
 
UranUran:
Váhy
14°12’
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°17’
R
PlutoPluto:
Panna
29°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°45’
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°41’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°52’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »