John Cleese wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Cleese
(John Marwood Cleese)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.10. 1939 - 03:15h
Místo:
Weston-super-Mare, Anglie
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

John Cleese - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
27.10.1939 - 03:15  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.10.1939 - 02:15  
GB, Weston-super-Mare:
51°21' s.š., 2°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Cleese 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Cleese
datum narození 27.10.1939
(herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python, instagram)

John Cleese - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Get Squirrely
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - Spud 3: Learning to Fly
(2014) - Over the Garden Wall (TV seriál)
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2013) - The Meaning of Monty Python
(2013) - The Last Impresario
(2013) - Spud 2: The Madness Continues
(2013) - Letadla
(2012) - O Theos agapaei to haviari
(2012) - Comix from the Underground (TV seriál)
(2012) - Autobiografie jednoho lháře: nepravdivý příběh Grahama Chapmana
(2011) - Adam Hills in Gordon St Tonight
(2011) - The Undefeated
(2011) - Nadějný rok
(2011) - Medvídek Pú
(2011) - Beethoven's Christmas Adventure
(2010) - Spud
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - The John Cleese Live! - Alimony Tour
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Monty Python Almost the Truth Obligatory Making of Special
(2009) - Mitgefühl, Weisheit und Humor
(2009) - Růžový panter 2
(2009) - Planeta 51
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - We Are Most Amused
(2008) - The Seventh Python
(2008) - Igor
(2008) - Den, kdy se zastavila Země
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - The Secret Life of Brian
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - Shrek Třetí
(2006) - The ONE Show
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Le Foot, c'est de l'art
(2006) - To nejlepší podle Terryho Jonese
(2006) - To nejlepší podle Terryho Gilliama
(2006) - To nejlepší podle Michaela Palina
(2006) - To nejlepší podle Johna Cleese
(2006) - To nejlepší podle Grahama Chapmana
(2006) - To nejlepší podle Erica Idlea
(2006) - Šarlotina pavučinka
(2006) - Světák
(2006) - L'Entente cordiale
(2005) - Fawlty Towers Revisited
(2005) - Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches
(2005) - Valiant
(2005) - Mickey's Around the World in 80 Days
(2005) - Jade Empire
(2004) - Ronnie Barker: A BAFTA Tribute
(2004) - Wine for the Confused
(2004) - The Ultimate Film
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Shrek 2
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - Comic Relief 2003: The Big Hair Do
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - Stupidity
(2003) - The Meaning of Making 'The Meaning of Life'
(2003) - Inside 'Die Another Day'
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2003) - Education Tips No. 41: Choosing a Really Expensive School
(2003) - Bláznivej sejf
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - Premiere Bond: Die Another Day
(2002) - Best Ever Bond
(2002) - Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
(2002) - Taking the Wheel
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Pinocchio
(2002) - Mickey's House of Villains
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2002) - Dnes neumírej
(2001) - Comic Relief Short Pants
(2001) - The Sketch Show Story (TV seriál)
(2001) - Making 'Rat Race'
(2001) - The Human Face (TV seriál)
(2001) - Monty Python Live
(2001) - Milionový závod
(2001) - Mickeyho kouzelné Vánoce
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2000) - Night of a Thousand Shows
(2000) - Dávejte pozor, 007
(2000) - Život hvězdy
(2000) - Rockstar
(2000) - Quantum Project
(2000) - Kouzelný puding
(2000) - Edwurd Fudwupper Fibbed Big
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Comic Relief: The Record Breaker
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Jeden svět nestačí
(1999) - Burani ve městě
(1998) - Na plovárně
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - V divočine: Operácia lemur
(1998) - Funny Women
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Parting Shots
(1997) - John Cleeses fornemmelse for humor
(1997) - Král džungle
(1997) - Divoká stvoření
(1997) - Brigitte & Friends (TV seriál)
(1996) - Spike
(1996) - Žabákova dobrodružství
(1995) - MADtv
(1995) - What You Really Need to Know About... Ulcers: Gastric and Duodenal Peptic Ulcers
(1995) - Look at the State We're In! (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1994) - Labutí princezna
(1994) - Frankenstein
(1993) - It's the Monty Python Story
(1993) - In the Wild (TV seriál)
(1993) - Doctor Who: Thirty Years in the Tardis
(1993) - Rozhádaní dědicové
(1991) - Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
(1991) - Americký ocásek 2 - Fievel na Divokém západě
(1990) - The Helping Hand
(1990) - Grime Goes Green: Your Business and the Environment
(1990) - Býčí oko
(1989) - Hysteria 2!
(1989) - Velkofilm
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1989) - Erik Viking
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Ryba jménem Wanda
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1987) - The Secret Policeman's Third Ball (divadelní záznam)
(1987) - Baby Quark
(1986) - Return on Investment
(1986) - Profesore, jdete pozdě!
(1985) - Silverado
(1984) - More Bloody Meetings
(1984) - Budgeting
(1984) - The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - Whoops Apocalypse (TV seriál)
(1982) - The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
(1982) - Privates on Parade
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
(1981) - You'll Soon Get the Hang of It
(1981) - Zloději času
(1981) - The Great Muppet Caper
(1980) - Peter Cook & Co.
(1980) - The Taming of the Shrew
(1979) - Život Briana
(1979) - Žádné zprávy v devět (TV seriál)
(1979) - To Norway, Home of Giants
(1979) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(1979) - Away from It All
(1977) - The Unorganized Manager: Part Two: Salvation
(1977) - The Unorganized Manager: Part One: Damnation
(1977) - How Am I Doing?
(1977) - The Strange Case of the End of Civilization as We Know It
(1977) - The Mermaid Frolics (divadelní záznam)
(1977) - The Balance Sheet Barrier
(1976) - Meetings, Bloody Meetings
(1976) - Neskutečné historky (TV seriál)
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1975) - More Akward Customers
(1975) - It's Alright, It's Only a Customer
(1975) - I'll Think About It
(1975) - How Not to Exhibit Yourself
(1975) - Decisions, Decisions
(1975) - The Competitive Spirit
(1975) - Awkward Customers
(1975) - Monty Python a Svatý Grál
(1975) - The Meeting of Minds
(1975) - In Two Minds
(1975) - Hotýlek (TV seriál)
(1974) - Monty Python & the Holy Grail Location Report
(1974) - Man Hunt
(1974) - Romance with a Double Bass
(1973) - The Love Ban
(1973) - Is This a Record?
(1973) - The Goodies and the Beanstalk
(1973) - Golf Etiquette
(1972) - Who Sold You This, Then?
(1972) - Monty Python: International Philosophy
(1971) - The Statue
(1971) - The Ronnie Barker Yearbook
(1971) - Monty Python's Fliegender Zirkus
(1971) - Euroshow 71
(1971) - A teď něco úplně jiného
(1969) - Jokers Wild
(1969) - Sez Les (TV seriál)

John Cleese - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

John Cleese - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Cleese - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1944) Connie Booth - manželka

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.10.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Cleese 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Cleese - herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

se narodil 27.10.1939 ve městě Weston-super-Mare, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Cleese

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


John Cleese
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
2°45’
3
 
LunaLuna:
Beran
19°11’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
23°11’
3
 
VenušeVenuše:
Štír
16°11’
3
 
MarsMars:
Vodnář
15°48’
5
 
JupiterJupiter:
Beran
0°15’
7
R
SaturnSaturn:
Beran
27°24’
8
R
UranUran:
Býk
20°39’
9
R
NeptunNeptun:
Panna
24°28’
1
 
PlutoPluto:
Lev
2°54’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°02’
2
R
Černá LunaLilith:
Ryby
4°39’
6
 
CheirónCheirón:
Rak
20°02’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
26°09’
7
Domy:
Panna
12°34’
Ryby
12°34’
2:
Váhy
4°15’
8:
Beran
4°15’
3:
Štír
2°14’
9:
Býk
2°14’
Střelec
7°07’
Blíženci
7°07’
5:
Kozoroh
14°33’
Rak
14°33’
6:
Vodnář
16°42’
Lev
16°42’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
24°51’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
25°58’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »