John Dehner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Dehner
(John Dehner Forkum)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
4.2.1992 (Příčina: Cukrovka)
Povolání:
herec

John Dehner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.11.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Dehner 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Dehner
datum narození 23.11.1915
(herec, instagram)

John Dehner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1985) - Zubaté ostří
(1985) - Jiný život
(1985) - Colbyové (TV seriál)
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - Správná posádka
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - Bare Essence (TV seriál)
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1982) - Bare Essence
(1981) - California Gold Rush
(1980) - Nic osobního
(1980) - Enos (TV seriál)
(1979) - Young Maverick (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Hoši z Brazílie
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1977) - The Lincoln Conspiracy
(1977) - Legrace s Dickem a Jane
(1977) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - Guardian of the Wilderness
(1977) - Danger in Paradise
(1977) - Big Hawaii (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - The New Daughters of Joshua Cabe
(1976) - The Killer Inside Me
(1976) - Columbo: Poslední pocta komodorovi
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - The Big Rip-Off
(1975) - Barbary Coast (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1974) - The Missiles of October
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1974) - Honky Tonk
(1974) - Columbo: Labutí píseň
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1973) - Den delfína
(1972) - Temperatures Rising (TV seriál)
(1972) - Jatka č. 5
(1971) - The Moviemakers
(1971) - Podporujte svého pistolníka!
(1970) - The Don Knotts Show
(1970) - Tiger by the Tail
(1970) - The Immortal (TV seriál)
(1970) - The Silent Force (TV seriál)
(1970) - Quarantined
(1970) - Cheyennský klub
(1970) - Dirty Dingus Magee
(1969) - Then Came Bronson (TV seriál)
(1969) - Stiletto
(1969) - The Queen and I (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - Something for a Lonely Man
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Winchester '73
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1967) - Captain Nice (TV seriál)
(1966) - The Road West (TV seriál)
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1966) - The Monroes (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Jericho (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - O.K. Crackerby! (TV seriál)
(1965) - Morning Star (TV seriál)
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1965) - Cesta spásy
(1965) - Branded (TV seriál)
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - Youngblood Hawke
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - The Rogues (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - The Baileys of Balboa (TV seriál)
(1963) - Vlastní žena se nekritizuje
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Glynis (TV seriál)
(1963) - East Side/West Side (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - The Chapman Report
(1962) - Empire (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Vodní mánie
(1961) - The Canadians
(1961) - The Litterbug
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Westerner (TV seriál)
(1960) - The Tom Ewell Show (TV seriál)
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - The Brothers Brannagan (TV seriál)
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - Wichita Town (TV seriál)
(1959) - Timbuktu
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - The Alaskans (TV seriál)
(1959) - Startime (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Philip Marlowe (TV seriál)
(1959) - Nedozírný vliv
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Black Saddle (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Yancy Derringer (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Muž ze Západu
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Kolt pro leváka
(1958) - Cimarron City (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1958) - Apache Territory
(1957) - The Truth About Mother Goose
(1957) - Zorro (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Věznice ve Fort Laramie
(1957) - Trooper Hook
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - The Iron Sheriff
(1957) - The Girl in Black Stockings
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1957) - Date with the Angels (TV seriál)
(1957) - Big-Foot Wallace
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Terror at Midnight
(1956) - Tension at Table Rock
(1956) - Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
(1956) - Sheriff of Cochise (TV seriál)
(1956) - Please Murder Me
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Nejrychlejší střelec
(1956) - The Forest Ranger
(1956) - Carousel
(1956) - A Day of Fury
(1955) - Top Gun
(1955) - The Scarlet Coat
(1955) - The Prodigal
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Tall Man Riding
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - The Man from Bitter Ridge
(1955) - The King's Thief
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Frontier (TV seriál)
(1955) - Duel on the Mississippi
(1955) - Crusader (TV seriál)
(1954) - The Cowboy
(1954) - Waterfront (TV seriál)
(1954) - Strauss Fantasy
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Cesta na jihozápad
(1954) - The Bowery Boys Meet the Monsters
(1954) - Apač
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1953) - Vicki

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Dehner 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Dehner - herec

se narodil 23.11.1915 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Dehner

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


John Dehner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°07’
 
LunaLuna:
Blíženci
19°22’
 
MerkurMerkur:
Štír
17°38’
 
VenušeVenuše:
Střelec
18°25’
 
MarsMars:
Lev
22°00’
 
JupiterJupiter:
Ryby
18°44’
 
SaturnSaturn:
Rak
15°57’
R
UranUran:
Vodnář
12°09’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°35’
R
PlutoPluto:
Rak
2°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°47’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°08’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°08’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »