John DiMaggio wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John DiMaggio
(John William DiMaggio)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
North Plainfield, New Jersey
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

John DiMaggio - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.9.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John DiMaggio 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
John DiMaggio
datum narození 4.9.1968
(herec, instagram)

John DiMaggio - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zootropolis: Město zvířat
(2016) - Batman: Bad Blood
(2015) - Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
(2015) - Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
(2015) - Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
(2015) - Eddie of the Realms Eternal
(2015) - Back to the Jurassic
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
(2014) - Chlebáci (TV seriál)
(2014) - Clarence (TV seriál)
(2014) - Batman: Útok na Arkham
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Sanjay & Craig (TV seriál)
(2013) - Out There (TV seriál)
(2013) - Obří dobrodružství Tomma a Jerryho
(2013) - Království lesních strážců
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2012) - Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
(2012) - Scooby Doo: Maska Modrého sokola
(2012) - Randy Ninja (TV seriál)
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2012) - Městečko Záhad (TV seriál)
(2012) - Madagaskar 3
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2011) - Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
(2011) - Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
(2011) - DC Showcase: Catwoman
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
(2010) - Sym-Bionic Titan (TV seriál)
(2010) - Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
(2010) - Scooby-Doo: Abrakadabra!
(2010) - Rybičky (TV seriál)
(2010) - Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
(2010) - Planet Sheen (TV seriál)
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere
(2010) - Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - Fotři jsou lotři
(2010) - DC Showcase: Green Arrow
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2010) - Batman vs. Red Hood
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2009) - Wonder Woman
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Screwball: The Ted Whitfield Story
(2009) - Futurama: Fialový trpaslík
(2009) - Danny Greene: The Rise and Fall of the Irishman
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - Senzační Spider-Man (TV seriál)
(2008) - Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five
(2008) - Irish Twins
(2008) - Futurama: The Lost Adventure
(2008) - Futurama: Milion a jedno chapadlo
(2008) - Futurama: Benderova hra
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - 7-10 split
(2007) - Želvy Ninja
(2007) - Tak & the Power of Juju (TV seriál)
(2007) - Superpes
(2007) - Superman: Soudný den
(2007) - Random! Cartoons (TV seriál)
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Chowder (TV seriál)
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2007) - El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
(2007) - Afro Samurai (TV seriál)
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Where My Dogs At? (TV seriál)
(2006) - Vladařova nová škola (TV seriál)
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - Shaggy a Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
(2006) - (Ne)šťastně až na věky
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2006) - Mezi námi zvířaty
(2006) - Korgoth of Barbaria
(2006) - Casper a strašidelná škola
(2006) - Asterix a Vikingové
(2005) - Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - The Madagascar Penguins in a Christmas Caper
(2005) - Kočkoškrab (TV seriál)
(2005) - Kim Possible: Velký drámo
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Grown Men
(2005) - Galaktická brána
(2005) - Extrémní seznamka
(2005) - The Boondocks (TV seriál)
(2005) - Ben 10 (TV seriál)
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2005) - Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
(2004) - Van Helsing: Londýnská mise
(2004) - Scooby-Doo a Lochnesská příšera
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
(2003) - Lilo a Stitch (TV seriál)
(2003) - Kim Possible: Tajné složky
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Animatrix: Program
(2003) - Animatrix: Poslední let Osirise
(2003) - Animatrix
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - I Lost 20lbs in Two Months, Ask Me How
(2002) - Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Taking Back Our Town
(2001) - Samuraj Jack (TV seriál)
(2001) - The Mummy: The Animated Series (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2001) - Final Fantasy: Esence života
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2001) - Dead Last (TV seriál)
(2000) - Static Shock (TV seriál)
(2000) - Příběh malého slona
(2000) - The Pooch and the Pauper
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(2000) - Hlas temnoty
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - Spawn 3: Ultimate Battle
(1999) - Piráti ze Silicon Valley
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - Frogs for Snakes
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1998) - Celebrity Deathmatch (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1996) - Eddie
(1996) - Černá maska
(1996) - Common Law (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.9.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John DiMaggio 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John DiMaggio - herec

se narodil 4.9.1968 ve městě North Plainfield, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John DiMaggio

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


John DiMaggio
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
12°00’
 
LunaLuna:
Vodnář
11°26’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°06’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°44’
 
MarsMars:
Lev
19°05’
 
JupiterJupiter:
Panna
15°24’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°52’
R
UranUran:
Panna
28°29’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°00’
 
PlutoPluto:
Panna
22°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°53’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°40’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°56’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »