John English wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John English
(John Wilkinson English)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cumberland
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

John English - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
25.6.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John English 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John English
datum narození 25.6.1903
(režisér, instagram)

John English - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1966) - Lost Island of Kioga
(1966) - Dr. Satan's Robot
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - Zorro Rides Again
(1959) - Johnny Ringo (TV seriál)
(1959) - Black Saddle (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Trackdown (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Broken Arrow (TV seriál)
(1955) - The Adventures of Champion (TV seriál)
(1955) - Soldiers of Fortune (TV seriál)
(1955) - My Friend Flicka (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Buffalo Bill Jr (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Annie Oakley (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - City Detective (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
(1951) - Whirlwind
(1951) - Valley of Fire
(1951) - The Roy Rogers Show (TV seriál)
(1951) - The Range Rider (TV seriál)
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1951) - Silver Canyon
(1951) - The Hills of Utah
(1951) - Gene Autry and The Mounties
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - The Blazing Sun
(1950) - Mule Train
(1950) - Indian Territory
(1950) - Cow Town
(1950) - Beyond the Purple Hills
(1949) - The Cowboy and the Indians
(1949) - Sons of New Mexico
(1949) - Rim of the Canyon
(1949) - Riders of the Whistling Pines
(1949) - Riders In the Sky
(1948) - The Strawberry Roan
(1948) - Loaded Pistols
(1947) - Trail to San Antone
(1947) - The Last Round-Up
(1946) - Murder in the Music Hall
(1945) - Utah
(1945) - The Phantom Speaks
(1945) - Grissly's Millions
(1945) - Don't Fence Me In
(1945) - Behind City Lights
(1944) - Silver City Kid
(1944) - San Fernando Valley
(1944) - The Laramie Trail
(1944) - Faces in the Fog
(1944) - Captain America
(1944) - Call of the South Seas
(1943) - Thundering Trails
(1943) - Raiders of Sunset Pass
(1943) - Overland Mail Robbery
(1943) - The Man from Thunder River
(1943) - Fighting Devil Dogs
(1943) - Drums of Fu Manchu
(1943) - Death Valley Manhunt
(1943) - Dead Man's Gulch
(1943) - Daredevils of the West
(1943) - Black Hills Express
(1942) - Westward Ho
(1942) - Valley of Hunted Men
(1942) - The Yukon Patrol
(1942) - Raiders of the Range
(1942) - The Phantom Plainsmen
(1942) - Code of the Outlaw
(1941) - King of the Texas Rangers
(1941) - Jungle Girl
(1941) - Gangs of Sonora
(1941) - Dick Tracy vs. Crime Inc.
(1941) - Adventures of Captain Marvel
(1940) - Mysterious Doctor Satan
(1940) - King of the Royal Mounted
(1940) - Hi-Yo Silver
(1940) - Drums of Fu Manchu
(1940) - Adventures of Red Ryder
(1939) - Zorro's Fighting Legion
(1939) - The Lone Ranger Rides Again
(1939) - Dick Tracy's G-Men
(1939) - Daredevils of the Red Circle
(1938) - The Lone Ranger
(1938) - The Fighting Devil Dogs
(1938) - Hawk of the Wilderness
(1938) - Dick Tracy Returns
(1938) - Call the Mesquiteers
(1937) - Zorro vítězí
(1937) - Arizona Days
(1935) - The Red Blood of Courage
(1935) - His Fighting Blood

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.6.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John English 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John English - režisér

se narodil 25.6.1903 ve městě Cumberland, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John English

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


John English
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
2°44’
 
LunaLuna:
Rak
6°11’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°11’
 
VenušeVenuše:
Lev
17°33’
 
MarsMars:
Váhy
8°32’
 
JupiterJupiter:
Ryby
22°44’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
8°19’
R
UranUran:
Střelec
23°15’
R
NeptunNeptun:
Rak
3°23’
 
PlutoPluto:
Blíženci
19°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°52’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°58’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
21°01’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »