John Goodman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Goodman
(John Stephen Goodman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

John Goodman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.6.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Goodman 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Goodman
datum narození 20.6.1952
(herec, instagram)

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Goodman 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Goodman - herec

se narodil 20.6.1952 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Goodman

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


John Goodman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
 
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
 
MarsMars:
Štír
1°51’
 
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
 
UranUran:
Rak
13°15’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
R
PlutoPluto:
Lev
19°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
R
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »