John Gregson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Gregson
(Harold Thomas Gregson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
8.1.1975 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

John Gregson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.3.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Gregson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Gregson
datum narození 15.3.1919
(herec, instagram)

John Gregson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1978) - Armchair Thriller (TV seriál)
(1976) - Dangerous Knowledge (TV seriál)
(1974) - Dial M for Murder (TV seriál)
(1972) - No Exit (TV seriál)
(1971) - Shirley's World (TV seriál)
(1971) - Fright
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1969) - Hans Brinker
(1967) - The Night of the Generals
(1967) - Man in a Suitcase (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1965) - Call My Bluff
(1965) - Tomorrow at Ten
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1964) - Případy komisaře Gideona (TV seriál)
(1963) - Love Story (TV seriál)
(1963) - First Night (TV seriál)
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Suspense (TV seriál)
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Live Now - Pay Later
(1961) - The Treasure of Monte Cristo
(1961) - The Frightened City
(1960) - Hand in Hand
(1960) - Faces in the Dark
(1959) - SOS Pacific
(1959) - Kapitánův stůl
(1958) - Rooney
(1958) - Písečné moře
(1957) - Miracle in Soho
(1956) - True as a Turtle
(1956) - Jacqueline
(1956) - Hancock's Half Hour (TV seriál)
(1956) - Bitva u La Plata
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Value for Money
(1955) - Three Cases of Murder
(1955) - Nad námi vlny
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - The Weak and the Wicked
(1954) - To Dorothy a Son
(1954) - The Crowded Day
(1954) - Conflict of Wings
(1953) - Titfieldská raketa
(1953) - Genevieve
(1953) - Captain Brassbound's Conversion
(1953) - Angels One Five
(1952) - Venetian Bird
(1952) - The Holly and the Ivy
(1952) - The Brave Don't Cry
(1951) - Zlaté věže
(1950) - Ostrov pokladů
(1950) - Cairo Road
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1949) - Whisky Galore!
(1949) - Train of Events
(1949) - The Hasty Heart
(1948) - Saraband for Dead Lovers
(1948) - Londýn patří mně
(1948) - Boj o jižní točnu

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.3.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Gregson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Gregson - herec

se narodil 15.3.1919 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Gregson

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


John Gregson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
23°51’
 
LunaLuna:
Panna
10°44’
 
MerkurMerkur:
Beran
10°30’
 
VenušeVenuše:
Beran
20°15’
 
MarsMars:
Beran
6°43’
 
JupiterJupiter:
Rak
6°01’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°39’
R
UranUran:
Vodnář
29°09’
 
NeptunNeptun:
Lev
6°49’
R
PlutoPluto:
Rak
4°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°49’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°42’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°21’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »