John Hannah wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Hannah
(John David Hannah)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.4. 1962 - 14:30h
Místo:
East Kilbride
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

John Hannah - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.4.1962 - 14:30  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.4.1962 - 13:30  
GB, East Kilbride:
55°46' s.š., 4°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Hannah 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Hannah
datum narození 23.4.1962
(herec, instagram)

John Hannah - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Rosamunde Pilcher - Ein einziger Kuss
(2015) - Marley's Ghosts (TV seriál)
(2015) - Kickback
(2015) - Funny Cow
(2015) - Bone In The Throat
(2015) - Angel
(2015) - Alleycats
(2014) - Duck Quacks Don't Echo
(2014) - Scotland In A Day
(2014) - Porazit Socrata
(2014) - Ping Pong Summer
(2014) - Cutting Grass
(2013) - The Wee Man
(2013) - The Widower (TV seriál)
(2013) - The Christmas Candle
(2013) - Atlantis (TV seriál)
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Jak malý je Vesmír?
(2012) - The Words
(2012) - Pro strach naděláno (TV seriál)
(2012) - The Other Wife (TV seriál)
(2011) - S kosatkami pod hladinou
(2011) - Únos a výkupné (TV seriál)
(2011) - Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
(2010) - Spartakus: Krev a písek (TV seriál)
(2008) - Jak funguje naše paměť
(2008) - Zip 'n Zoo
(2008) - Mumie: Hrob Dračího císaře
(2008) - Hercule Poirot: Schůzka se smrtí
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Lusitania - vražda v Atlantiku
(2007) - Poslední legie
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
(2006) - Syn přízraku
(2006) - New Street Law (TV seriál)
(2005) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple
(2004) - Slečna Marplová: Vlak z Paddingtonu
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - Amnesia
(2003) - Dr. Jekyll & Mr. Hyde
(2003) - Amnésie
(2002) - Tři sestry a jeden pohřeb
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Chodím s Lucy
(2001) - Mumie se vrací
(2001) - Inspektor Rebus: Zraněné duše
(2001) - Inspektor Rebus: Příčina smrti
(2001) - Camouflage
(2000) - Predators (TV seriál)
(2000) - Pandaemonium
(2000) - Nikomu nevěř
(2000) - Inspektor Rebus: Válka gangů
(2000) - Inspektor Rebus: Apoštol
(2000) - Inspektor Rebus (TV seriál)
(1999) - Narušitel
(1999) - Mumie
(1999) - Hurikán v ringu
(1998) - Vzkříšení
(1998) - Srdcová sedma
(1997) - So This Is Romance?
(1997) - The Love Bug
(1997) - The James Gang
(1996) - Vadí, nevadí
(1996) - Nevinný spánek
(1996) - Expert
(1996) - Circles of Deceit: Kalon
(1995) - Out of the Blue (TV seriál)
(1995) - McCallum (TV seriál)
(1995) - Madagascar Skin
(1994) - Pauline Calf's Wedding Video
(1994) - Milner
(1994) - Důvěra
(1994) - Čtyři svatby a jeden pohřeb
(1994) - Capital Lives (TV seriál)
(1993) - Paul Calf's Video Diary
(1990) - Cutting Edge (TV seriál)
(1990) - Harbour Beat
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1987) - Brond (TV seriál)
(1987) - Bookie (TV seriál)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.4.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Hannah 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Hannah - herec

se narodil 23.4.1962 ve městě East Kilbride, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Hannah

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


John Hannah
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
2°54’
9
 
LunaLuna:
Střelec
13°51’
4
 
MerkurMerkur:
Býk
11°24’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
24°05’
10
 
MarsMars:
Beran
2°59’
8
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°44’
7
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°44’
6
 
UranUran:
Lev
26°26’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
12°22’
3
R
PlutoPluto:
Panna
7°41’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°03’
12
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°33’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°40’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
14°02’
8
Domy:
Panna
3°06’
Ryby
3°06’
2:
Panna
21°55’
8:
Ryby
21°55’
3:
Váhy
17°25’
9:
Beran
17°25’
Štír
21°52’
Býk
21°52’
5:
Kozoroh
2°24’
Rak
2°24’
6:
Vodnář
6°47’
Lev
6°47’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
9xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
12°29’
11
Slun./Luna:
Vodnář
23°22’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »