John Holmes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Holmes
(John Curtis Estes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.8. 1944 - 22:00h
Místo:
Pickaway
Země:
Věk:
† 43 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
13.3.1988 (Příčina: AIDS)
Povolání:
herec

John Holmes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.8.1944 - 22:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.8.1944 - 02:00  
US, Pickaway:
39°58' s.š., 83°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Holmes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Holmes
datum narození 8.8.1944
(herec, instagram)

John Holmes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Dave's Old Porn
(1998) - Playboy: The Story of X
(1987) - The Devil in Mr. Holmes
(1987) - Carne bollente
(1986) - The Erotic Adventures of Dickman & Throbbin
(1986) - Chastity Johnson
(1986) - Back Door Bride
(1985) - Swedish Erotica 65
(1985) - Rubdown
(1985) - Passion Pit
(1985) - Looking for Mr. Goodsex
(1985) - Jawbreakers
(1985) - Free and Easy
(1985) - Down and Dirty
(1984) - Private Fantasies 4
(1984) - Nasty Nurses
(1983) - Private Fantasies #1
(1983) - Heat of the Moment
(1983) - Flesh and Laces: Part II
(1982) - Marathon
(1981) - Exhausted: John C. Holmes, the Real Story
(1981) - Undulations
(1981) - Teenage Fantasies: Part II
(1980) - Sweet Cheeks
(1980) - Stormy
(1980) - John Holmes and the All Star Sex Queens
(1980) - Garters and Lace
(1980) - Disco Sex Party
(1979) - Taxi Girls
(1979) - Sweet Captive
(1979) - Sheer Panties
(1979) - Hot & Saucy Pizza Girls
(1979) - Extreme Close-Up
(1979) - Deep Rub
(1979) - California Gigolo
(1978) - The Senator's Daughter
(1978) - Little Orphan Dusty
(1978) - Little Me and Marla Strangelove
(1978) - China Cat
(1978) - Black Silk Stockings
(1977) - Young, Hot 'n Nasty Teenage Cruisers
(1977) - The Ultimate Pleasure
(1977) - The Jade Pussycat
(1977) - Female Athletes
(1977) - Fantastic Orgy
(1976) - Tell Them Johnny Wadd Is Here
(1976) - Tapestry of Passion
(1976) - 'Sweet Punkin' I Love You....
(1976) - Lollipop Palace
(1976) - Liquid Lips
(1976) - Hard Candy
(1976) - Fantasm
(1976) - All Night Long
(1975) - Kowloon Connection
(1975) - Episodes of a Orential Kitten
(1974) - Teenager
(1974) - Panorama Blue
(1974) - Oriental Ecstasy Girls
(1974) - Fulfillment
(1973) - Teenage Cowgirls
(1973) - Over Sexposure
(1972) - The Blonde in Black Lace
(1972) - Sex as You Like It
(1971) - Sexual Liberty Now
(1971) - Zodiac Killer
(1971) - Window of Passion
(1971) - Love Boccaccio Style
(1971) - Long John
(1971) - Johnny Wadd
(1971) - Go Down for Double
(1971) - Flesh of the Lotus
(1971) - Big Beaver Splits the Scene
(1970) - Sex and the Single Vampire
(1970) - The Pimp Primer
(1970) - I Want You!
(1970) - Fuzz
John Holmes - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.8.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Holmes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Holmes - herec

se narodil 8.8.1944 ve městě Pickaway, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Holmes

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


John Holmes
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
16°20’
6
 
LunaLuna:
Beran
19°40’
1
 
MerkurMerkur:
Panna
13°40’
6
 
VenušeVenuše:
Lev
28°11’
6
 
MarsMars:
Panna
17°19’
6
 
JupiterJupiter:
Panna
2°55’
6
 
SaturnSaturn:
Rak
6°08’
4
 
UranUran:
Blíženci
12°27’
3
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°18’
7
 
PlutoPluto:
Lev
8°35’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°28’
5
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°09’
6
 
CheirónCheirón:
Panna
16°25’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
17°11’
5
Domy:
Ryby
20°31’
Panna
20°31’
2:
Býk
4°03’
8:
Štír
4°03’
3:
Blíženci
2°39’
9:
Střelec
2°39’
Blíženci
24°54’
Střelec
24°54’
5:
Rak
16°18’
Kozoroh
16°18’
6:
Lev
11°57’
Vodnář
11°57’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
7°42’
11
Slun./Luna:
Blíženci
18°00’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »