John Hoyt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Hoyt
(John McArthur Hoysradt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bronxville, New York
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
15.9.1991 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

John Hoyt - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Hoyt 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Hoyt
datum narození 5.10.1905
(herec, instagram)

John Hoyt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1982) - 40 Days of Musa Dagh
(1982) - Aliens From Another Planet
(1981) - Zapomenuté město na Planetě opic
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1979) - In Search of Historic Jesus
(1979) - Nero Wolfe
(1979) - The Great Ride
(1978) - Křídla v Kitty Hawk
(1977) - The Rhinemann Exchange (TV seriál)
(1975) - The Turning Point of Jim Malloy
(1974) - Planet of the Apes (TV seriál)
(1974) - Flesh Gordon
(1972) - Welcome Home, Johnny Bristol
(1972) - Return to Peyton Place (TV seriál)
(1970) - The Intruders
(1968) - Panic in the City
(1967) - Winchester '73
(1966) - Star Trek: Klec
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Souboj u El Diablo
(1966) - Gunpoint
(1966) - Fame Is the Name of the Game
(1965) - Young Dillinger
(1965) - Two on a Guillotine
(1965) - Operation C.I.A.
(1965) - Memorandum for a Spy
(1964) - Tom, Dick and Mary (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1964) - The Glass Cage
(1964) - Cestovatelé v čase
(1963) - The Man Nobody Liked
(1963) - Muž s röntgenovýma očima
(1963) - Kleopatra
(1962) - Merillovi záškodníci
(1962) - Alcatraz Express
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1960) - Spartakus
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Scarface Mob
(1959) - Riot in Juvenile Prison
(1959) - Hrstka statečných
(1959) - Curse of the Undead
(1958) - The Beast of Budapest
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Attack of the Puppet People
(1957) - Sierra Stranger
(1957) - Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
(1957) - God Is My Partner
(1957) - Baby Face Nelson
(1956) - Wetbacks
(1956) - The Conqueror
(1956) - Mohawk
(1956) - Forever, Darling
(1956) - Death of a Scoundrel
(1956) - The Come On
(1956) - Alarm
(1955) - Trial
(1955) - The Purple Mask
(1955) - The Girl in the Red Velvet Swing
(1955) - The Big Combo
(1955) - Moonfleet
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Džungle před tabulí
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1954) - The Student Prince
(1954) - For the Defense
(1954) - Desirée
(1954) - Casanova's Big Night
(1953) - Sins of Jezebel
(1953) - Julius Caesar
(1952) - The Black Castle
(1952) - Loan Shark
(1952) - Androcles and the Lion
(1951) - When Worlds Collide
(1951) - The Company She Keeps
(1951) - Quebec
(1951) - New Mexico
(1951) - Lost Continent
(1951) - Liška pouště
(1951) - Inside Straight
(1950) - Outside the Wall
(1950) - Mimo zákon
(1949) - Trapped
(1949) - The Bribe
(1949) - The Lady Gambles
(1949) - The Great Dan Patch
(1949) - Everybody Does It
(1948) - Winter Meeting
(1948) - To the Ends of the Earth
(1948) - The Decision of Christopher Blake
(1948) - Sealed Verdict
(1947) - The Unfaithful
(1947) - Má oblíbená brunetka
(1947) - Brute Force
(1946) - O.S.S.

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Hoyt 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Hoyt - herec

se narodil 5.10.1905 ve městě Bronxville, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Hoyt

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


John Hoyt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
11°34’
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°06’
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°20’
 
VenušeVenuše:
Panna
10°04’
 
MarsMars:
Střelec
28°15’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
6°20’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
26°45’
R
UranUran:
Kozoroh
0°31’
 
NeptunNeptun:
Rak
10°23’
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
27°45’
R
Černá LunaLilith:
Beran
28°37’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°20’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »